![]() |
|
Nenechte si ujít! Part IIPrávě teď je k "vidění" na ČT Sport HD na Skylinku a freeSATu neskutečně povedený fotbalový přenos v HD "kvalitě". Větší blbce už z diváků asi nelze udělat. Začnou se odpovědní jedinci tímto problémem konečně zabývat?EDIT: nezabyvaji. I posledni kolo FNL opet v shit kvalite. Diky. Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
Nenechte si ujít! Part IIAlespon někdo bojkotuje českou kapr ligu a to je aspon obrazem česká televize děkuji![]() |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
HD kamerymá asi česká televize někde v Pardubicích je tam golf na Kunětické hoře a ještě tam je americký fotbal ten je přednější a možná nezkorumpovaný......![]() |
pedro
![]() |
|
RE: Nenechte si ujít! Part IIV pozemáku je to úplně stejný, taky mazanice.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Nenechte si ujít! Part IIDalší důvodu proč si pořídit 4K TV!![]() Octagon SF4008,Maximum E-85(1,0°W-13,0°E-19,2°E-23,5°E),OLED55C8PLA
|
jirc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Nenechte si ujít! Part IIŽádné HD,ani 4K to nespraví,aspoň že padly docela pěkné branky a vše dobře dopadlo (tedy pro mne). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@pedroME ve veslování. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@jircPřenos v nízkém rozlišení je ve vyšším rozlišení televizoru ještě zřetelnější. Tedy ve 4k televizoru to bude větší horor než na sd televizoru. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 969 |
![]() |
|
@pedrona ty uhlopříčky co prodávají v elektro se můžu vy..... a mám takové tušení, že DBTV2 bude katastrofa jako byl přechod z analogu do těchto výšin kde potřebuješ ještě více antén a antén..už jsem z toho kaput pomOOct chci jenom pěkný obraz na metrový tv LC a ne abych běhal na chalupu kde mám uhlopříčku 35cm a obraz je kvalitní-kurnik důchodci už konečně si kupte dvoumetrové tv abych aspon na mé metrové měl někdy plnohodnotné HDéééé![]() |
pedro
![]() |
|
Nenechte si ujít! Part IIK čemu tahleta diskuze byla? Jenom aby se sem něco psalo? Potom je to tady zabordelovaný samými nesmysly a ztrácí to smysl. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Nenechte si ujít! Part IIMěli veslováni a večer volejbal,což byly mezinárodní přenosy,tak asi proto český fotbal odflákli. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
![]() |