Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nenechte si ujít! Part II

Právě teď je k "vidění" na ČT Sport HD na Skylinku a freeSATu neskutečně povedený fotbalový přenos v HD "kvalitě". Větší blbce už z diváků asi nelze udělat. Začnou se odpovědní jedinci tímto problémem konečně zabývat?

EDIT: nezabyvaji. I posledni kolo FNL opet v shit kvalite. Diky.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Alespon někdo bojkotuje českou kapr ligu a to je aspon obrazem česká televize děkuji R^

pedro
Registrace: 9/2007

HD kamery

má asi česká televize někde v Pardubicích je tam golf na Kunětické hoře a ještě tam je americký fotbal ten je přednější a možná nezkorumpovaný...... :laughing:

pedro

RE: Nenechte si ujít! Part II

V pozemáku je to úplně stejný, taky mazanice.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Další důvodu proč si pořídit 4K TV! :O

Octagon SF4008,Maximum E-85(1,0°W-13,0°E-19,2°E-23,5°E),OLED55C8PLA

jirc
Registrace: 1/2006

Žádné HD,ani 4K to nespraví,aspoň že padly docela pěkné branky a vše dobře dopadlo (tedy pro mne).

hdpe
Registrace: 11/2007

@pedro

ME ve veslování.

konas
Registrace: 12/2014

@jirc

Přenos v nízkém rozlišení je ve vyšším rozlišení televizoru ještě zřetelnější. Tedy ve 4k televizoru to bude větší horor než na sd televizoru.

kolenáč
Registrace: 4/2010

@pedro

na ty uhlopříčky co prodávají v elektro se můžu vy..... a mám takové tušení, že DBTV2 bude katastrofa jako byl přechod z analogu do těchto výšin kde potřebuješ ještě více antén a antén..už jsem z toho kaput pomOOct chci jenom pěkný obraz na metrový tv LC a ne abych běhal na chalupu kde mám uhlopříčku 35cm a obraz je kvalitní-kurnik důchodci už konečně si kupte dvoumetrové tv abych aspon na mé metrové měl někdy plnohodnotné HDéééé :crying:

pedro

K čemu tahleta diskuze byla? Jenom aby se sem něco psalo? Potom je to tady zabordelovaný samými nesmysly a ztrácí to smysl.

sateliťák
Registrace: 2/2006

Měli veslováni a večer volejbal,což byly mezinárodní přenosy,tak asi proto český fotbal odflákli.

sigur
Registrace: 5/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra