![]() |
|
Subtitle player by DDPřestal fungovat na dreambox 800 plugin Subtitle player by DD ver_3.29. Je nějaká možnost titulků? |
zdenekddd
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Subtitle player by DDano je, enigma2-plugin-extensions-subssupport |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Subtitle player by DDDěkuji za odpověd. Měl jsem nainstalovaný a neviděl jsem jak se to používá. Je někde k tomu nějaký manuál? |
zdenekddd
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
@matchboxxVďaka za radu, enigma2-plugin-extensions-subssupport som nainštaloval, sťahovanie titulkov ssmi podarilo rozchodiť, akurát spustenie titulkov "enigma2-plugin-extensions-subssupport" sa mi nepodarilo rozchodiť. Tak som urobil kompromis "enigma2-plugin-extensions-subssupport" titulky sťahujem a "Subtitle player by DD ver_3.29" ich spúšťam. Bol by som vďačný za radu ako mám spúšťať titulky s enigma2-plugin-extensions-subssupport |
szokeska
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
@matchboxxSorry, pre zrozumiteľnosť som upravil text, ktorý som v predchádzajúcom prípade skor odklepolVďaka za radu, enigma2-plugin-extensions-subssupport som nainštaloval, sťahovanie titulkov sa mi podarilo rozchodiť, akurát spustenie titulkov s "enigma2-plugin-extensions-subssupport" sa mi nepodarilo rozchodiť. Tak som urobil kompromis s "enigma2-plugin-extensions-subssupport" titulky sťahujem a so "Subtitle player by DD ver_3.29" ich spúšťam. Bol by som vďačný za radu ako mám spúšťať titulky s enigma2-plugin-extensions-subssupport |
szokeska
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |