Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Subtitle player by DD

Přestal fungovat na dreambox 800 plugin Subtitle player by DD ver_3.29. Je nějaká možnost titulků?

zdenekddd
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Subtitle player by DD

ano je, enigma2-plugin-extensions-subssupport

matchboxx
Registrace: 9/2012

RE: Subtitle player by DD

Děkuji za odpověd. Měl jsem nainstalovaný a neviděl jsem jak se to používá. Je někde k tomu nějaký manuál?

zdenekddd
Registrace: 2/2007

@matchboxx

Vďaka za radu, enigma2-plugin-extensions-subssupport som nainštaloval, sťahovanie titulkov ss
mi podarilo rozchodiť, akurát spustenie titulkov "enigma2-plugin-extensions-subssupport" sa mi nepodarilo rozchodiť. Tak som urobil kompromis "enigma2-plugin-extensions-subssupport" titulky sťahujem a "Subtitle player by DD ver_3.29" ich spúšťam.
Bol by som vďačný za radu ako mám spúšťať titulky s enigma2-plugin-extensions-subssupport

szokeska
Registrace: 3/2017

@matchboxx

Sorry, pre zrozumiteľnosť som upravil text, ktorý som v predchádzajúcom prípade skor odklepol

Vďaka za radu, enigma2-plugin-extensions-subssupport som nainštaloval, sťahovanie titulkov sa mi podarilo rozchodiť, akurát spustenie titulkov s "enigma2-plugin-extensions-subssupport" sa mi nepodarilo rozchodiť. Tak som urobil kompromis s "enigma2-plugin-extensions-subssupport" titulky sťahujem a so "Subtitle player by DD ver_3.29" ich spúšťam.
Bol by som vďačný za radu ako mám spúšťať titulky s enigma2-plugin-extensions-subssupport

szokeska
Registrace: 3/2017

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra