![]() |
|
Openbox s3 ciDobrý den,při pročítání příspěvků na poradně k výběru HD satelitního příjímače mi byl doporučen i Openbox s3 CI HD. Svými funkcemi by mi dostačoval. Chybí mi tam podpora nového formátu H.265/HEVC. Myslíte, že je to důležité? Jaké s ním máte zkušenosti? Popřípadě jaký podobný satelitní přijímač by jste mi doporučili. Linuxové přístroje jsou zbytečně složité. Jde mi hlavně o sledování a nahrávání programu skylink. Chci, aby nahrávky, které se nahrají na USB nebo externí HDD šly přehrát i upravit v PC - nebyly kódované. Děkuji |
pepox
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciPepoxu, nevím, co po nás chceš, svoje jsme Ti řekli už včera...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciJe to výborný "přehledový" přijímač s bezkonkurenčním poměrem cena-výkon(s vhodným setupem).Nekodované nahrávky(karta ve čtečce),dělené po 1GB,je třeba pro přenositelnost pospojovat např.TC.Pro DX příjem je vhodné použít nastavitelný útlum,např. FR 1 FL.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciA co tak opticum uz ma H265https://www.elektropeha.sk/index.php?route=product/product&product_id=60&search=Opticum+SLOTH+Classic+PLUS |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Openbox s3 cito ne potřebuješ formátu H.265/HEVC,na co zatim žadny program cz na satelitu ne vysila |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciklidně stači openbox s3ci![]() |
ksatelit
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciNo,sice mám jen S3 mini,..na hraní,ale tyto přijímače umožňují sledovat i jiné platformy,než jen skylink..SRF např.Zajímalo by mě,jestli ten S3 CI zvládá i digicz (modul karta),včetně všeho .... Výhodou těchto přijímačů je,že pokud s ním nejsi spokojený,bez problému ,bez větších finančních ztrát jej lehce prodáš... ![]() ![]() |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciRodiče doma mají Openbox S3 CI HD s modulem a kartou DIGI SK a vše funguje úplně v pohodě. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciTotálně mě rozčiluje, u Openboxu S3, jejich segmentování nahrávek po 1G. Je to dáno tím, že S3 ještě podporuje, na externích mediích, i formát FAT16. Majitelé Win98 jsou nadšení, ale většina uživatelů by uvítala spíše podporu nesegmentovaných nahrávek na NTFS. Když už má S3 tolik bezvadných vychytávek, nechápu proč pouze ta segmentace po 1G. I stará Ariva měla volbu 1G nebo 4G(Fat32). |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@710navFunguje kombinace karta Skylink ve čtečce(ICE i IRDETO,ale ne M7) s vloženým CI+ modulem NAGRA Nová DIGI(CAID 1882) nebo libovolným IRDETO CI+ modulem(např.NEOTION nebo SMIT)s kartou Freesat.Přepínání libovolných programů do cca dvou sec.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciAno,funguje |
ksatelit
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciV současné době z pohledu hardvéru a softvéru zastaralé a krajně neperspektivní = vyhozené penízeChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciCo sa tyka investicie resp. vyhodenych penazi - zalezi, ako dlho sa nebude masovo pouzivat najma na hlavnych sat. poziciach kodek H.265/HEVC. Ja tento prijimac mam a vysiel ma s postovnym minuly rok na jesen 57 EUR. Pouzivam v nom citacku aj CI slot. Zatial ma len mrzi, ze nefunguje nahravanie titulkov. Su tam ulozene vsetky stopy, ale titulky tam v nahravke realne nie su. Aspon na mojej verzii firmware; ale asi sa to nezmenilo. Dalej pouzivam aj zvukovy vystup a kedze potrebujem aj vsetky separatne cinch analogove vystupy (mam ho pripojeny este k CRT TV), mam konvertor zvuk. signalu z dig.vystupu (optical/toslink) a signal posielam do analogovej veze kvoli radiam a aj toto mi funguje korektne. Takze ja som za tie peniaze spokojny. A pouzivam ho s DiSEqC prepinacom 4/1. A aj prepinanie kanalov je rychle a najma - bez zbytocnych hlasok pri pouziti viacerych kariet o nedostupnosti kanalu. Za mna fajn. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
a co citacka?verzia prijimaca S3 bez CI slotu (urcite serie) mala aj ma problemy s citanim karty, obraz sekal/seka, bolo treba podlepovat kartu, karta nedoliehala na kontakty citacky.Model S3 CI pracuje ok? |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: Openbox s3 ciAno, čtečka OK.![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
![]() |