Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Schéma SAT a do bytu

Zdravím všechny,
byl by někdo z Vás tak ochotný a mohl mi nakreslit schéma zapojení satelitu do bytu?
Potřebuju vědět jakou udělat přípravu z kabelu, případně jaký použít konvertor a multiswitch aby se přes něj dalo zapojit i DVB-T. Nebo jestli DVB-T zapojit zvlášť? Nechám si poradit. Měl jsem v plánu parabolu nasměrovat na dva satelity od Skylinku 23,5 a 19 a zapojit zvlášť 3 televize. Všechny tři TV možná nikdy nebudou na sat zapojené, ale chci pro jistotu nachystat kabeláž dokaď mám rozkopaný byt. Děkuji

ffeerraamm
Registrace: 5/2017
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27
Odpověď v diskusním vlákně

@ja987

Ahoj akademiku :))) zajímalo by mě, z čeho vychází tvá meteorologicko radiotechnická studie a jak měříš tu tvou hustotu srážek v mm/h na trase signálu od své paraboly k družici pod úhlem 30st ... :laughing: Já si myslím, že mně ani nemusí přímo kapat na karbid a úplně stačí jeden pořádně nacuclý mrak (ze kterého ještě ani nemusí nutně něco padat) na tom "správném místě" a můžu mít po signálu i s 2m parabolou. Přitom v tu chvíli mně srážkoměr vodních clon, který bych měl (předpokládám asi jako Ty) někde doma na balkoně, ukáže čistou nulu :)))

lance
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@lance

přesně tak jsem to i myslel já s tou prutrží mračen. ;)

hobo
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra