![]() |
|
Vu+ solo2 openpli 4,0Zdravím všechny.Řeším tu už pár dní takový problém u známého na vucku. Vzdy po nekolika dnech mu na obrazovce naskoci sam od sebe seznam kanalu jako by do nej vlezl ovladacem a pak uz se to opakuje casteji aniz by se dotknul ovladace.Potom musi prijimac vypnout na chvili ze site aby bylo par dni pokoj. Napada nekoho co to muze zpusobovat? Ja pouzivam uplne stejnou verzi openpli 4,0 stejny setink,stejne nastaveni a nemam zadny problem. Myslim ze pokud by byl spatny zdroj tak by se to projevovalo jinak nez tim ze by se sam od sebe zapinal seznam kanalu.Obe Vucka jsem flesoval ve stejny den uplne identicky a u me vse OK. Diky za pripadne nazory. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: Vu+ solo2 openpli 4,0hele, na TV8 porad Vedmy radí jsi zkoušel ? Pááč na zaklade tebou danych informaci to zvladnou jedine voni |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
Vu+ solo2 openpli 4,0@arionerNechapu co mas na tom nesrozumitelne. Normalne nainstalovane openpli 4,0 2x na stejnem vucku. Na jednom chodi korektne a na druhem pri sledovani tv se najednou objevi seznam kanalu jako by si chtel vybrat jiny program aniz by vzal do ruky ovladac.K tomu potrebujes TV8? |
bistro
![]() |
|
RE: Vu+ solo2 openpli 4,0Nezasekne sa občas nejaké tlačítko, napr. OK? Bolo by treba skúsiť vyčistiť DO.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 621 |
![]() |
|
Vu+ solo2 openpli 4,0Mám tu samou sestavu, naprosto vše OK.Zkoušel jsi automatickou aktualizaci openpli 4,0?Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
Vu+ solo2 openpli 4,0Aktualizaci jsem nedelal protoze ve svem vucku mam uplne to same a ovladac je ok,obe vucka jsem kupoval nedavno,cca 5.mesicu a instaloval stejne 1:1.Vyzkousim znovu flesnout.Flesovani a nastaveni je na par minut ale jen jsem chtel vedet jestli se nekdo nepotkal se stejnym problemem.Zalohu nechci natahovat zpatky pokud by tam byl nejaky problem ale i tak diky. |
bistro
![]() |
|
@bistroInáč asi tomu nechceš veriť, ale ja som sa už s tým stretol, že sa na DO zasekával po 2 mesiacoch tlačidlo. Skús odložiť DO a používaj ten druhý. Či to robí.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 621 |
![]() |
|
Vu+ solo2 openpli 4,0@peterskDik za info,vyzkousim. |
bistro
![]() |
|
![]() |