![]() |
|
Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDDobry den, moc se omlouvam, ze po nekolika dnech opet zakladam tema ohledne Vu+ Uno 4k. Koupil jsem ho na zaklade recenze zde na parabole a pro jistotu jsem koupil i stejny externi harddisk jako v recenzi - Kingston Hyperx SSD pres adapter propojeny do USB portu. Firmware mam puvodni tovarni, ale bohuzel nejsem schopen nahravani na HDD rozchodit. Disk je v Media Playeru videt, je inicializovan, formatovan v pristroji na ext3. A mounted se ukazuje media/hdd... Ale zadne funkce nahravani nejsou funkcni, ani timeshift, timer... V nastaveni systemu jsem zmenil mod na expert, ale porad zadna nabidka ohledne nahravani neni k dispozici. Podle vyse uvedene recenze jsem myslel, ze je to Plug & Play, ale asi ne. Je potreba stahnout nejaky z nabizenych pluginu nebo nekde v menu nahravani povolit ? Chci ten stroj pouzivat na zakladni veci, aby se v tom snadno orientovali deti, ale ani to mi nejde. Dekuji predem za jakekoli rady. |
RBL
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 176 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@RBLZkus se zeptat na ab foru,kde je přímo sekce pro VU+. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDDiky, jeste pockam tady, protoze jsem tu dostal uz dost dobrych rad. A muj dotaz je urcite dost primitivni... Mozna autor recenze by mohl dat vedet, protoze ten test delal taky na tovarnim FW. |
RBL
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDpri vypnutom boxe. zapojiť hdd. zapnuť. počkať až naskočí obraz.menu , nastavenie , system , pevný disk . inicializácia. počkať až sa naformátuje (do ext3) . reštart. vyskúšať nahrávanie. to je všetko . poprípadne nastavenie hdd - uspať po ... vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDDiky, vyzkousim o prestavce fotbalu. Pokud to rozjedu (dam vedet), da se potom HDD bezne prenaset a pouzivat u Windows PC, ANdroid TV box nebo je diky formatu ext3 pak jen "fixovan" na Vu+ ? |
RBL
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDpíšem to po slovensky tak niekomu to robí problémy . naformátovaný hdd je do EXT3. bilov windows ho niky neuvidí. ale cez total comander , dcc alebo rcc sa to dá. ale - musí byť stále pripojený do vu plus.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDTak jsem presne provedl vyse uvedeny postup a nic se nezmenilo. Jakoby funkce nahravani vubec neexistovala. Napriklad po stlaceni nahravaciho tlacitka (dole druhe zleva, cervene) se na obrazovce objevi v pravem hornim rohu bile preskrtnute kolecko (asi ze funkce neni k dispozici). Jinak tovarni image je tam "experimental 2016-11-10". Mate nekdo nejake napady nez to do Alzy vratim ? Diky jeste jednou. |
RBL
![]() |
|
@RBLdaj si to niekomu nastaviť kto sa v tom vyzná takéto veci sa nekupujú v alze ale v satshopoch a nemusel by si toto riešiťDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDJasne, ale protoze jsem nepotreboval zadne vychytavky, tak jsem se domnival, ze tovarni SW bude v pohode stacit a splnovat minimalni pozadavky... Nejak se mi nezda ten image, ale s tim nic nenadelam. |
RBL
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDna uložto som spravil kompletnú zálohu blackhole 3.0.3 . je tam prednastavený oscam , a mgcamd . plus archív czsk , iptv world a podobne .https://uloz.to/!NcZ5zCbkKBoo/vuplus-uno-4k-blackhole-303-zip tak si to stiahni nainštaluj a potom ten postup ako naformátovať hdd. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDoriginal image v týchto boxoch skoro nikto nepoužívaDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDDiky, co se stane, kdyz to udelam a neco pokazim ? Linux je pro me spanelska vesnice... Budu se moci vratit do tovarniho nastaveni, abych to mohl vratit do toho nestastneho eshopu ? Dik. |
RBL
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDA ten blackhole - normalne dat na flesku (FAT32) a jak to dostanu do toho stroje ? Zacinam mit obavy, ze to muze byt nad me IT schopnosti... |
RBL
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDvypnuť prijimač. vložiť usb , zapnuť a nič nerobiť. prebehne automatiké flash. led dioda bude pomaly zhasínať a rozsvecovať. až bude nabootovaný bude blikať ako smerovka. vdedy sa prijímač vypne vybere sa usb. zapne sa a počká sa až naskočí nejaký obraz. potom stačí prepnuť na čt24 či obraz nabehne. a ďalej už podľa svojich možností. jazyk je tam slovenský , ale dá sa to zmeniť.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDDiky moc za rady takhle v noci. A ten navrat do tovarniho, kdyby neco ? |
RBL
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDDaj si tam openAtv alebo Vti to som hneď spravil keď som ho kúpil s originál image.VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
@ValtoNo jo, ale ty jsi vedel, co delas... |
RBL
![]() |
|
Valtotak mu raď , čo a ako , keď si taký chytrý .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@oneeeeeNechce sa mi všetko má na fórachVU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
@oneeeee"naformátovaný hdd je do EXT3. bilov windows ho niky neuvidí"Prečo by ho neuvidel? T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 621 |
![]() |
|
@RBLTreba nainštalovať plugin PAU. Ale neviem, že či v terajšom Tvojom image to je. Daj si tam VTI, OpenATV alebo OpenPli.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDVTI, OpenATV alebo OpenPli tak to BH čo mu sem dal oneeeee ma nakonfigurované je určite stabilnejšie ale je to vec názoru lenže tu je iný problém medzi kreslom a boxomDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDVeď má viac možností. BH nepoužívam vôbec, takže mu to nemôžem ani radiť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDDíky všem za rady. V noci jsem nainstaloval poslední oficiální FW z VU+ stránek - verze 3.0 pro Uno4k. Ani tam nahrávání není aktivní. Zkusil jsem i ten BH 3.0.3, ale ten by byl pro děti dost nepřehledný. Podívám se ještě na ten plugin PAU, ale nejspíše ještě otestuji i VTI. Tak pěknou neděli. |
RBL
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDzkusil bych nějakou větší flešku místo HDD a pokud to půjde tak je něcos ovladači pro tento disk |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Vu+ Uno 4k - jak nastavit externi HDDdobre mu radíte. ale aj usb treba naformátovať. blackhole si vie naformátovať usb. ako to je u ostatných , tak to pochybujem . tie vaše rady sú na dve veci. zatiaľ to vie zapnuť zmeniť image a vypnuť. niečo sa už naučil. forum pred niekoľkými rokmi tento účel plnilo. treba ho odkázať na iné fóra . tárať vie každý. odtiaľto rýchlo preč. preč.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |