![]() |
|
Sirokopasmove anteny pro DVB-TJake jsou nejpouzivanejsi sirokopasmove anteny? |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-Tčeska kolorka ,česke sito, polske sito a mnohe dalšie. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-TSitová anténa s predzosilňovačom. Mal som ju na chalupe pri Piešťanoch a chytal som na ňu skoro všetky české a slovenské kanály bez ohľadu na polarizáciu, čo je jej veľká výhoda. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-TJaké antény jsou vidět nejčastěji na českých střechách? Jednoznačně nejrůznější trojrahnové předražené nesmysly. Slušný zisk(pokud vůbec) mají tam kde netřeba.Často se používají LOGPERI(vyrovnaný zisk v celém pásmu), pokud je k dispozici odpovídající EMP. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-TSíto s předzesilovačem je v době LTe opravdová výhra... sem tam se z nich stane pěkná vysílačka, kterou ocení sousediv širokém okolí.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-TDo nadcházejícího období by bylo dobré přepočítat síto a colorku na nižší kmitočty. Já jsem bohužel kdysi podle návodu v AR ostříhal colorku, abych její zisk posunul k vyšším kmitočtům. Teď by se mi hodily ty původní prvky.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-TNo vidíš omar3. Já bych se podíval jestli ještě nějaké mám. Máš tu starou s většími prvky nebo novější se slabšími ? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@Diaboltpja som tak chytal v 90rokoch suseda mal medzi prvymi na dzedzine UPC a v tej dobe to bolo dost drahe ale kazdy vecer islo HBO tak som bol spokojnyAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
@HiFiOKMám tu starší. Můžu vyměnit za novější.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-TCo se vlastně stane, když do sestavy starých prvků dám pár novějších?DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-TPokud se ti jedná o kombinaci silnějších a slabších prvků, tak to ne. Klesá potom výkon antény. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Já bych se rád zeptal,k čemu je dobré vědět, která širokopásmová anténa je nejpoužívanější? Když pominu to, že širokopásmových antén je na trhu jako šafránu a daly by se spočítat na prstech jedné ruky, tak mi stále uniká smyl tohoto dotazu!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
zubní protéza,Jake jsou nejpouzivanejsi ? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@dasenkaNejpoužívanější je i dnes asi "síto" v různých obměnách - malé, velké, husté, řídké atd. Ale podstata je zde:https://www.parabola.cz/clanky/4305/prijimame-dvb-t-1-cast-anteny-a-jejich-skutecne-parametry/ |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-Tja volim jedine colorku ta sranda dokazala zatim stabilne mux 4 odrazem od kopcu po cele rocni obdobi a prijkem koliv pocasi s napajeci vyhybkou a 30db predzesilovac v ni. sito neposkytlo takove parametry muxu 4 . zde jede jen tem ktery maji z mensi casti otevreny obzor na brno ale pod kopcem v doliku laborovacka a uspesna s odrazem![]() |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
Jenže to je omyl!Antény o kterých je tu řeč rozhodně nejsou širokopásmové! Matrace, Colorka ani Triplexky nejsou širokopásmové antény. To jsou všechno antény pásmové!!!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
Teď jsem si všimlnejsem Radomír Kovář![]() |
radek1
![]() |
|
nejlepšíanténa je ta,která nejlépe vyhovuje místu příjmu |
pierrepetr
![]() |
|
@EnikDefinice asi nebude tak striktní. Širokopásmovost neznamená automaticky vícepásmovost. V podstatě jde o šířku pracovního pásma a udává v jakém rozsahu se může měnit přijímaný kmitočet, aniž by se podstatně změnily vlastnosti antény. |
radek1
![]() |
|
@radek1na co je to dobrý řešit teoreticky?,praxe bývá často jiná |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrTak určitě:-) |
radek1
![]() |
|
@warteam83Zřejmě štěstí, že tam neburácí LTE. |
radek1
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-Tjusou tady dva vysilace lte ale kopec je mezi nimi |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-T115 cm dlouhý trojzubec Emme Esse 45TLShttps://www.parabola.cz/forum/topic-91689/2/ Nejvýkonější anténou (vyjma předražené Kathrein AOT 65) je 2.6m dlouhá Emme Esse 92LX45 |
Nowakowski
Registrace: 3/2014 Příspěvků: 590 |
![]() |
|
@NowakowskiDíval jsem se na jejich katalog, jsou tam pěkné věci i s označením L (LTE FREE). Dle grafu musí být ale účinek nulový.Za dobrou anténu trochu odolnou proti LTE, považuji tuto: https://www.schwaiger-cz.cz/files/produktinfo.pdf/iskra-dtx-48-fl-fcl-lte.pdf |
radek1
![]() |
|
RE: Sirokopasmove anteny pro DVB-TMoznoze najpouzivanejsie sirokopasmove anteny su tie izbove. Pokial teda tie zosilovace s kuskom prutu vieme nazvat antenou. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
![]() |