![]() |
|
Pozná niekto funkčný stream na Prima Zoom?Na káblovke nám zakódovali Prima Zoom a privítal by som funkčný stream, aby som si ju ho mohol občas pozrieť na ntb. Mám ešte Mágio Go a tam túto stanicu nemám. Môžete mi oznámiť jej stream, napríklad aj cez súkromné správy, aby som niekoho nepohoršil? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Pozná niekto funkčný stream na Prima Zoom?napíš mi správu |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Pozná niekto funkčný stream na Prima Zoom?Když bych sem dal žádaný stream veřejně,tak s jistotou do druhého dne nejpozději je K.O. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Pozná niekto funkčný stream na Prima Zoom?Preto ho očakávam v súkromných správach. |
Karner
![]() |
|
RE: Pozná niekto funkčný stream na Prima Zoom?V tom případě nechápu reakci od "jožko".Ale jen se tu začalo psát o Zoomu,tak můj stream tohoto programu je kaput.Zajímavé.Tak dávám stream ze stejné stáje.Jakpak dlouho asi vydrží? http://208.43.120.148:5000/live/193/193.m3u8 |
jerzy
![]() |
|
@jerzyco nechapes aku reakciu??ved som mu napisal aby mi napisal spravu..link na prima zoom už davno má v správe..a toto čo si tu ty dal,je verejne známe..napiš si to do googla a najde ti 10 stranok,kde teno link je..tak samozrejme,že nebude mat dlhu životnost..ja čo som mu poslal nieje nikde na nete..pôjde mu to aj rok.. |
jožko
![]() |
|
@jožkoZ věty "Preto ho očakávam v súkromných správach" to vypadalo,že stream od tebe ještě nemá.Asi tak. |
jerzy
![]() |
|
@jerzyasi to myslel inak,že rád uvíta aj iné streamy alebo,že nechce aby ho sem ludia dávali do skupiny ako ty...a už som tu raz písal,že vždy si dajte ten link čo máte do googla a ak vám nájde nejaké stránky,kde je už zverejnení,tak dlhu životnost tento link nebude mať..je to takzvaný odpad,ale občas stačí aj to.. |
jožko
![]() |
|
@Karnervyměň si s čechem čísla karet a regionalizace je tatam |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Pozná niekto funkčný stream na Prima Zoom?Už mi Prima Zoom ide v ntb aj tablete. Dokonca aj Spektrum a Viasaty. Ďakujem všetkým za rady. Dúfam, že mi to nejaký čas ešte pôjde. |
Karner
![]() |
|
![]() |