Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Je tu nekdo normalni?

Rad bych se zeptal a chtel zjistit, kolik normalnich uzivatelu zde je. Mam takovy dojem, ze moc ne

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Je tu nekdo normalni?

quizy patri na jine forum R^

matino300
Registrace: 5/2012

@tukan

Dobře, ano, v tom Te můžu i pochopit. Itala asi taky bude více zajímat francouzská nebo Švýcarska televize než třeba německá nebo polská. Ale zase na druhou stranu Itálie je třetí největší země Evropy, a věř mi, že své diváky má. Nebudu tady psát konkrétní lidi, ale ujišťuji Tě že jsem dostal desítky pochval a podporu od jiných čtenářů a s některými si i píšu soukrome. Ano, jsou to lidé, o kterých nejde třeba moc slyšet, nemají potřebu nebo chuť něco komentovat, ale to neznamená, že si to nečtou. Já taky spoustu vláken nekomentuji, ale přesto si jej přečtu. To je za prvé, za druhé si myslím, že velký přínos tohoto fóra je svoboda slova a každý má možnost sem dát takové informace které uzná za vhodné. A za třetí pokud čteš pozorně Parabolu tak víš, že tu bývají často články (zprávy) z Itálie stejně tak z Francie, Anglie apod. Takže nejen okolní země zajímají tento server. Navíc, se snažím psát informace, které nějakým způsobem se mohou týkat i českého diváka - viz seriály které se vysílají i v Česku apod. Nebo pořady které jsou dostupné FTA a mohli by zajímat i české publikum. Proč ne... Já si třeba rád přečtu co je nového v Německých televizích i když je nesleduji. Nevím no, myslím si, že to máte tak trochu v krvi (v povaze) automaticky odmítat vše co je daleko a co neznáte. V Itálii jsem se NIKDY nesetkal s nikým kdo by mě kritizoval za to, že napíšu něco o České republice. Naopak, koho to zajímá, se ptá a koho ne, tak to přehlídne. Ale jak píšu, jiný kraj jiný mrav.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Ale vždyt jo, nic ve zlým, jenom diskutujeme, občas je toho trochu moc a nevidím nějaký hlubší smysl/třetí nejvěčší zemi Europy jako důvod moc neberu/...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@Lolem123 je evidentne "internetový "drakobijec" " :)))
@franck, dlhšie príspevky ako 5 riadkov ja osobne nečítam, nejsu na dúchodu ešte, ale toto som si náhodou prečítal. :)))

Steiner
Registrace: 9/2012

@tukan

Dobře, Ty ten hlubší smysl nevidíš, tak si přečti jiné vlákno ve kterém ten smysl vidíš. Já také nevidím hluboký smysl třeba ve vláknech kde se řeší počet reklam na Nově. A komentuji to? Nekomentuji. A pokud ano, tak k tomu něco napíšu (co si myslím) a tím to hasne. Prostě tolerance. Nic jiného. A ne začnu nadávat co to je za blbé vlákno apod. To se přece nedělá.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra