![]() |
|
skylink dostal pokutuÚrad pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb (RÚ) uložil spoločnosti M7 Group SA, prevádzkovateľovi satelitnej služby Skylink, za viacero správnych deliktov pokutu vo výške 100 000 eur. Informoval o tom dnes hovorca úradu Roman Vavro.![]() |
joki741
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 71 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 128 | |
![]() |
|
@kostik123Měl bys být konkrétní, ty už jsi jak politici. U čeho a jak Skylink neúměrně zvyšoval ceny? Já mám MultiHD a už ani nepamatuji, kdy se měnila cena.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerTo víš,pořád v duchu,všechno je naše a co neukradnu to nemám,z nebe padají pečení holuby do h..y zadara atd![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutusa pozrite na serpo za necelých 5 rokov je tam nárast ceny cez 100%Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuRÚ vyměřil pokutu a Skylink podal rozklad, ale o něm rozhodoval předseda toho stejnýho RÚ? Wtf? Pak se nelze divit, že každej podnikatel prchá někam do Lucemburska apod.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@pele1Presne tak a práve na toto som narážal a vravel som to hneď ako sa SP zaviedol, že bude doba keď sa zvýši aj na 200kc. Mal som pravdu, či nie???Pre ostatných - Na balíky som nepoukazoval tak sa ospravedlňujem ak som zavádzal. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 720 |
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuJa bych zrusil servisni poplatek a zavedl ty jejich vysnene balicky predrazene balicky.Stejne jim o nic jineho nejde.To by se jim ty karty proredili.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuTreba v ramci EU zrusit takmer vsetky poplatky, resp. zjednotit, zaviest zvukove mnohojazycne stopy a zrusit autorske poplatky firmam sustredenych v ramci neekologických spolocenstiev.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuA zase se tu řeší dokola, jak o červené punčošce.Pokud se chci dívat na balíček DIGI, musím zaplatit. A je úplně jedno, jak se tomu říká. Pokud zaplatím SERVISNÍ POPLATEK, tak nevím, proč bych měl zaplatit ještě aktivaci - to je přeci součást servisu. Skylink si dělá prostě co chce a ta pokuta měla být minimálně 3x větší. Už jenom za tu původní "klamavou reklamu": SATELIT BEZ POPLATKŮ A VÁZANOSTI!?! *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuKostiku jen tak mimochodem je to jejích první pokuta. Jenom nevím jakou pokutu mužů dostat když nezapltim další měsíc. Když tímto krokem odstoupím od smlouvy. Je mě to záhadné . Ta mě to určitě vysvětlíš. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@satman1Ve VOP to máš vše jasně napsané. Stačilo si je před prvním zaplacením a aktivací karty = uzavřením smlouvy přečíst. Pak by Ti to nebylo záhadné.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuja987@ Proč by aktivace měla být součástí nějakýho servisu? Prostě každá společnost to má nějak udělaný, Digi třeba nechce platit extra aktivaci, ale okrade tě při montáži (kde máš cosi údajně v ceně, ale montér si takřka vždy vyúčtuje něco navíc, případně vysolíš 3 stovky za jakousi "kontrolu připravenosti na HD", což vůbec není tvoje starost, ale zaplatit musíš) a Skylink si řekne rovnou o prachy za aktivování karty. V každým případě jsou celý tyto debaty naprosto o lejně, protože nikdo nikoho nenutí, aby Skylink používal. Kdo nechce, stačí přestat platit a je vše vyřešený. I bez omáčky okolo o tom, že kdosi cosi sliboval bez poplatků apod.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuPokial viem je to druhá pokuta!👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
@ja9871. Pokutu nedostal Skylink, ale M7.2. M7 nemůže dostat pokutu za původní klamavou reklamu co uvádíš, protože to co uvádíš slibovala úplně jiná firma. A hlavně prodejci a montážníci toto hodně nafoukli a patřičně využili. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuTo je zase zbytečnýho mlácení slámy.... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuNa Slovensku první. |
satman1
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuZa všetko môžu PREDAJCOVIA a MONTAŽNICI o tom je celý Skylink za všetko môže niekto iný Skylink len inkasuje.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@PoldaS @ joscerPoldaS:To by tak hrálo, aby mě někdo nutil používat Skylink nebo Digi. Pouze tady na diskusním fóru diskutuji. Nic víc, nic míň. Používám, co jsem si vybral, co chci, co mi vyhovuje. joscer: 1.) Sám ses tady ptal u čeho Skylink zvyšoval ceny - u aktivace, balíček Smart, SP, atd.. atd... 2.)Skylink není právnická osoba - nemůže mu být uložena pokuta, proto ji udělili M7, jehož je Skylink součástí. 3.) Ano, začal jsem u jiné firmy, kterou pak Skylink koupil a pak nedodržel původní smlouvy s původními uživateli. Ať CS-linku či T-mobile, což je šlendriánství první třídy ze strany Skylinku. *******
|
ja987
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuMuj subektivni nazor Skylink moc dobre vedel co dela.I se sankcemi pocital v urcite mire pocital.Z balik ,ktery na tom mesicne vybere ,jsou tyto sankce jen kapka v mori.Kdo se smeje naposledy je Skylink.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuTy 987 tak pořád mě jé ta pokuta záhadná. Přestanu platit a dostanu pokutu. Když přestanu platit , tak ukončím smlouvu. Ale ta pokuta, za zo je mi pořád záhadná. Můžeš mě to citovat. |
satman1
![]() |
|
@satman1Jaká pokuta pro uživatele? Nevím, kdy sis registroval kartu - podle data registrace si najdi na webu skylinku příslušné platné VOP a přečti si to tam. Tuším je to v bodě 4 práva a povinnosti. Ale nevím, že by se něco psalo o pokutě. Freesat má pokutu, ale Skylink - nevím.*******
|
ja987
![]() |
|
@ja987Ty jsi měl u původní firmy skutečnou smlouvu na to, že budeš mít jisté programy navždy zadarmo?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
ja987"Skylink si dělá prostě co chce a ta pokuta měla být minimálně 3x větší. Už jenom za tu původní "klamavou reklamu": SATELIT BEZ POPLATKŮ A VÁZANOSTI!?!"A kde máš v té tvé "klamavé" reklamě napsané že to bude doživotně či navěky? Nějak to tam nemůžu najít. ![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuTy 987 M7 Group nesplnila zákonnou povinnost informovat klienty o jejich právu odstoupit od smlouvy o poskytování veřejných služeb bez sankcí. Tak ještě jednou jaké sankce mě hrozily . Když mě když si neprodloužim předplatné. Tož mudruj. |
satman1
![]() |
|
RE: skylink dostal pokutuja987@ Nevyužíváš Skylink ani Digi (soudě dle toho, že ti ani jedna z těch firem nevyhovuje, jak sám uvádíš), ale v každým vlákně se vehementně těmto firmám věnuješ? To je nějaký uhozený, sorry.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@BIDLOKde a kdo a kdy říkal, že bylo napsáno, že je to satelit bez závazků a bez poplatků jen do toho a toho dne? Taky jsem časové omezení platnosti nikde nečetl.*******
|
ja987
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 128 | |
![]() |
|
![]() |