![]() |
|
Nastavení Autotimeruahoj.. poradí mi prosím někdo, jak nastavit autotimer tak, aby nahrával denně? Pořad se mě tam drží jen středa a v nastavení nějakou takovou vhodnou volbu nevidím. Dosud jsem užíval jen běžné časovače.Vu Duo2, OpenATV 6. Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Nastavení AutotimeruWebif Duo2 /IP adresa/, na levé straně "časovače", nahoře "přidat časovač" a označíš všechny dny...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 165 |
![]() |
|
RE: Nastavení Autotimeruspíš bych to chtěl nějak řešit přes ten automatický časovač.. kvůli tomu, že někdy pořad začíná třeba o deset minut dřív, než jak je to nastaveno (v případě seriálů) a občas si to nestihnu pohlídat. Takhle to vypadá, že by ten autotimer dokázal nahrávání přizpůsobit podle EPG, kde zřejmě hledá název a není tak závislý na staticky nastaveném času.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Nastavení AutotimeruSeznam programů, EPG, zel.tl./záznam časovače/ záznam časovače změním typ opakování, upravím čas a konec a potvrdím zel.tl.-OK, autočasovač jsem nikdy nezkoušel...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 165 |
![]() |
|
![]() |