![]() |
|
Skylink - Golf channelDotaz:Od dnešního rána mi nejede Golf channel na Skylink, neví někdo co se děje? |
olympus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
@olympusnevím co se u tebe děje,ale Golf Channel normálně běží (Skylink). (Karta čisté Irdeto V6.0)_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
Skylink - Golf channel (# 14)Jede normálně, trefují se tam do simulátoru. Asi krátkodobý výpadek. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Skylink - Golf channelOk díky chyba byla u mne. Nešlo přes modul Euro CAM+. |
olympus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Skylink - Golf channeluž je v HD? |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
@tntv kabelovce ano. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 967 |
![]() |
|
RE: Skylink - Golf channelJe to škoda, já odešel od Skylinku k O2 jen kvůli tomu, že ho nebyli schopni ani ochotni zařadit. Třeba až dorazí ve 4K, tak bude ve Skylinku v HD![]() |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Skylink - Golf channelNo se Skyline jsem na toto téma (GolfChannel v HD) mluvil a jejich odpověď si asi dovedete domyslet ;), Koukat zrovna na tento sport a v této době v SD mazáníci je smutné a též jsem kvůli tomu u operátora, který ho v HD má (Poda)..Skylink raději zařadí další reklamní HD kanál, na který nikdo nekoukal a mají za to více peněz :(.![]() |
vinne2
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Skylink - Golf channel100 litrov uz dostali podla mna tuto organizaciu treba cim skor zakazat.![]() Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
![]() |