![]() |
|
SKYLINK LIVE TVProsím ako je to so sledovaním SKYLINK LIVE TV v zahraničí napr.Rakúsku.Doma mi to ide no v Rakúsku to nejde. |
haga
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
RE: SKYLINK LIVE TVJe možné využívat službu Skylink Live TV v zahraničí?Odpověď Ne, službu Skylink Live TV je možné používat pouze na území České republiky / na slovenském webu - pouze Slovenské republiky. Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: SKYLINK LIVE TVOd roku 2018 bude zrušena geoblokacia na všetok platený obsah, takže potom pôjde v celej EU aj Skylink Live TV![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: SKYLINK LIVE TVZatiaľ jedine cez nejakú dobrú VPN. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: SKYLINK LIVE TVAntiktvgo vlani až na NCG išišel ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 453 |
![]() |
|
RE: SKYLINK LIVE TVMám kartu pro Česko, byl jsem před týdnem v Rájeckých Teplicích a tam mě všechno na mobilu šlo přes jejich Wifinu. To by snad podle vás jít nemělo, ne? |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
Konec roominguA co přes data, když zrušili rooming. Kolik to zežere dat třeba za 1 hodinu sledování? |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: SKYLINK LIVE TVPo dnešnom upgrade nefunguje archív. |
Kozas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
v irskukamarádovi funguje |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: SKYLINK LIVE TVKozas, archiv prestal chodit a miesto obrazu hadze nezmyselnu hlasku:A104 Nemozno prehrat z dovodu obmedzenia podla regionu Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
SKYLINK LIVE TVAj mne to zacalo hadzat tu istu hlasku A 104 obmedzenie regionu a nejde mi ani v pc vo firefoxe.Neviem co s tym zas porobili,vsak uz to vsetko slo a zas problemy :-( |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
@JuriSKYLINK LIVE TVNo prostě nám čehůnúm už ten fotbal na STV nepoběží. |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@Jurivšetko jede jak pila |
pierrepetr
![]() |
|
RE: SKYLINK LIVE TVpierrepetrTento problem je len so slovenskou verziou skylink live. Slo zrejme o neumyselnu chybu v update aplikacie a coskoro by to zas malo byt ok Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@jozef BAdíky za info,to nevím |
pierrepetr
![]() |
|
RE: SKYLINK LIVE TVOdpoveď zo Skylink-uArchiv Skylink Live TV není k dispozici, na odstranění chyby pracujeme. Omlouváme se za dočasně nedostupnou službu. Děkujeme, že využíváte služeb Skylink S přáním hezkého dne Taťána Vojkovská |
Kozas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: SKYLINK LIVE TVMne dnes odpisali ze mi nastavia na samsung evo s-tovarenske nastavenie aby mi siel archiv.co je blbost lebo to si viem nastavit aj sam a nepomohlo to.nehovoriac o tom ze nefunguje prehratie od zaciatku prave vysielany film,aLebo pripomienka programu.to vsetko od 12.6.aktualizaciou. |
luptykov
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
![]() |