![]() |
|
Nahravanie programu z TV na HardiskDobrý večer, chcel by som Vás poprosiť,kúpil som si prenosný harddisk,registroval som ho do telky, a nastal problém v tom,že nastavím nahrávanie napr.o hodinu neskôr, vypnem telku,a po nahrávaní mi napíše chybu že :udalosť nebolo možné nahrať v dôsledku neocakavanej chyby. Ďakujem |
bvb09
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 53 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na Hardiskpri vypnutom motore sa nečmudívusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na Hardiskale nastavím epg na nahrávanie, vypnem telkáč a svieti mi dioda na žlto..potom v čase nahrávania vypne sa dioda a začne ísť do činnosti prenosný hardisk.. |
bvb09
![]() |
|
@bvb09co prodavač?,tomu jsi dal rabat,tak ať poradí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskOni povedali ešte pred predaním tovaru,že je to kompatibilné. |
bvb09
![]() |
|
@bvb09tak do nich,nejde,tak do nich |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskTo áno HDD s TV spolupracuje bez problémov, lenže kvôli úspora energie TV si výrobcovia zmysleli, že ak chceš nahrávať s standby režime z TV na HDD, musí mať HDD vlastné napájanie, čo podľa všetkého tvoj nemá (presne ako ten môj)![]() |
daali
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskNemá vlastne napájanie, Ďakujem pekne.. |
bvb09
![]() |
|
@daaliTaky ďakujem![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskPřenosné USB HDD jsou snad ze 100% napájené napětím 5V z portu USB. Nějak se mi nezdá, že by si s tím TV, pokud je vše v pořádku, neporadila. Zkus nahrát na ten HDD nějaké obrázky JPG a zobrazit je v TV aby sis ověřil, že komunikace funguje.Já jsem řešil opačný problém. K nahrávání jsem používal starý ATA HDD s adaptérem na USB s externím napájením. Vadilo mi, že musím disk zapnout předem a ten se pak točil, než jsem ho zase vypnul. Tak jsem z prodlužovačky USB vyvedl 5 V na relé, které mi spíná napájení 12 pro adaptér USB a HDD. Disk se nyní zapne až při spuštění nahrávání a vypne po skončení nahrávání a přechodu přijímače do STBY. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
@pierrepetrhttp://www.penize.cz/slovnik/rabat |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
@radek1Až dosud jsem si vždy myslel,že rabat je přirážka obchodníka ke kupní ceně výrobku, která obchodníka živí, a tak se to časo v běžné mluvě používá. Nedivím se, že to Pierepetr použil. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskZdravím bvb09.Mužeš napsat typ TV.Nahravaní na HDD disk je potřebne nastavit i v systemovem nastavení Automaticke spuštení USB a mit to zapnute.U EPG nahravaní je problem u posuvaní času vysielatelem programu nenahrava když není signal a píše presne to co píšeš.Nejlepší nahrat program cez ruční nastavení a HDD nemusí mít vlastní zdroj.Ja osobne jsem mnel u TV Sonny Bravia ten istý problem a psalo mi totež po nahravaní programu a po nastavení Auto spuštení zapnuto mi to nedela a nahrava tv program. |
nseven
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
@Standa3Já si to myslíval též, ono to svádí rabat - hrabat![]() |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskSony Bravia KDL-32WD757 a harddisk Western Digital ELEMENTS 1TB.Lebo keď dám nahrávať program,keď je zapnutá telka,tak to nahrá.. |
bvb09
![]() |
|
@nsevenMám podobnou zkušenost. Podle EPG nahrávají jen snílci a nezdolní optimisté... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskSkús si najprv nastaviť pripomenutie sledovania programu, TV by sa mala zapnúť a tak i spustiť nahrávanie.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskĎakujem..večer dám vedieť.. |
bvb09
![]() |
|
@rs505Proč snílci. U Technisatu HD8-SX jsem nahrával prakticky jen podle EPG. V parametrech obecného nastavení nahrávání jsem měl nastaven předstih zapnutí nahrávání a přeběh vypnutí a vždy to bylo v pohodě.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerCopak o to, já jsem to mĕl u Technisatu Technistar SIR zrovna tak, ale když nahráváš třeba z ARTE a nĕkterých jiných stanic, tak se kolikrát nestačíš divit. Tam si s nĕjakým EPG moc vrásky nedĕlají a proto říkám, že není nad ruční ladĕní, pokud Ti na tom pořadu opravdu záleží...![]() |
rs505
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskMísto ladĕní má být samozřejmě nahrávání. Klasická ukázka dynamického stereotypu...![]() |
rs505
![]() |
|
bvb09nevim zda ti to pomůže ale já při nastavení nahrávání na tv Lg musím vypnout Hbb, pak to nahrává OK. |
kulhos
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
@bvb09Ještě taková vĕc. Mám stejný HDD jako Ty a jednou jsem po smazání filmu zapomněl vrátit filtr na ,,Vše" a nechal jsem ho na ,,Nahraný", což mĕlo za následek, že příští ,,Nahrávání se nezdařilo"...![]() |
rs505
![]() |
|
@bvb09Problém může být také v tom, když nahrávám jak z DVB-T tak z DVB-S2. Potom je nutno u TV Philips vždy před vypnutím přepnout dle toho odkud budu nahrávat. Kombinovat nelze. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskTak chlapi, keď dám na ručne nahrávanie tak mi to ide!!!Ďakujem za komentáre.. Vážim si to.. |
bvb09
![]() |
|
RE: Nahravanie programu z TV na HardiskTak bvb09 som rad že sme ti pomohli.Len nevypínaj v menu systemoveho nastavenia - AUTOMATICKE NASTAVENÍ USB ZAP- (za VYP nebude nahravat)U každeho vyrobcu je to inak nastavene i inividualne.Sonny Bravie su trochu komplikovane mna raz začas vie tiež naštvat.Prajem vela dobrých zaznamou na hdd. |
nseven
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 29 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |