Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Ligu majstrov si už na RTVS možno nepozriete!

Futbaloví fanúšikovia budú pravdepodobne od sezóny 2018/2019 sledovať prestížnu európsku súťaž Ligy Majstrov len prostredníctvom platených internetových televízií. Spoločnosť Sky mala podľa správ nemeckých médií získať hlavné práva na najpopulárnejšiu súťaž v európskom futbale.
Získané balíčky UEFA platia všetkým distribučným kanálom do roku 2021. Známy svetová televízna spoločnosť Sky s poskytovateľom DAZN (pozn. poskytovateľ internetovej televízie) prijíma sublicencie pre internetové vysielania, ale kúpnu cenu zatiaľ firma neuviedla.
To naznačuje, že Ligu Majstrov by si v budúcnosti fanúšikovia pozreli len formou platenej internetovej televízii. Verejnoprávna televízia RTVS by už priame prenosy vysielať teda nemohla, ale ako to v skutočnosti bude sa dozvieme v blízkej budúcnosti, keďže detaily týchto plánovaných zmien zatiaľ nepoznáme.

Radko3003
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ligu majstrov si už na RTVS možno nepozrie...

doufám,že na ČT už nebude od sezony 2018/2019 ani jeden zápas LM,vyjímka jen pokud bude hrát český tým.

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

A to je čo za blbosť keď nebudú mať práva tak neuvidíš ani ten český tým bude ho vysielať ten kto tie práva bude vlastniť.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

pele1

v Polsku se TVP domluvila na vysílání polského klubu v teto sezoně i když práva na LM nevlastnila,když se chce všechno jde!

dawis77
Registrace: 9/2011

Psal jsem o tom už před měsícem čekalo se jak to dopadne v Německu a bude to pro uefa precedens prodávat jen na pay tv byl o tom přímo článek s představiteli uefa mají cilovou částku kterou požadují kluby a jinak jak prodejem na pay tv ji nedocílí.

Jinak v Polsku Polsat........

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@habr

To jo, ale pak nebrání nic jiným televizím se dohodnout na vybraných zápasech formou FTA. Např. kdyby od Sky De koupila některé zápasy ZDF nebo třeba RTL. To je už pak na finančních možnostech té dané televize anebo zda třeba vůbec chtějí. Ale jde to. Samozřejmě že exkluzivita to nebude, ale pro diváka který nemá placenou tv to může být příjemný dárek.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@franck

RTL by měla koupit Evropskou ligu, takže silně pochybuju, že by si pořídila i sublicenci na LM

zdrh
Registrace: 7/2015

Na jednu stranu dobře. Byť sportovní příznivec, tak namísto kopáčů aspoň přepnu na hodnotnější program a nijak mě ty fotbalové primadony, kteří akorát berou nekřesťanské peníze a pár pi...ců jim to žere i s chlupama, chybět nebudou. R^

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Proč by měl někdo dávat nějakému neplatiči dárek? Neplatící divák je nezajímavý a snahou každé TV je dostat ho k placení.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

koncesie sa neplatia alebo to niesu peniaze :))) pay tv to nemá šancu vybrať späť jedine cez ďalších sponzorov ktorý to zaplatia

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1

Hrozné neštěstí, táááááááákhle mi to trhá žíly. Aspoň bude místo na hodnotnější a lepší pořady.

ja987
Registrace: 1/2016

@PoldaS

Tak já si Rai platím 100eurama ročně. A bohužel každý nemůže mít placenou televizi. Ať už že nechce investovat anebo jako já nemůže mít satelit. A Mediaset Premium v dvbt který si poctivě platím už nebude mít žádný fotbal. Takže mě osobně zbývá Rai anebo internet. Proto, jsem vděčný a rád že se Rai praštila přes kapsu a středy budou fotbalový.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Kdo nechce investovat (nebo přesněji platit za službu), tak má hot smůlu, zadarmo ani kuře nehrabe. A v SRN bude payTV i v pozemním vysílání, takže to není jenom o satelitu.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@franck

Ze zoufalství ano,ale kvůli cenám,protože Hamburg je pro cizince nejdražší region v německu,maji o 20% průměrně vyšší platy.V itálii jsem byl jako občan BDR a budil údiv,protože jsem všude smlouval ceny,což u němců italové neznají,ve francii jsem nebyl,zato v holandsku,belgii,švédsku,rusku,švícarsku,dokonce i na slovensku a žil jsem také ve Vídni,kde jsem se i oženil,Když jsem sem přišel ,taky jsem byl ten nejchytřejší a říkal jak to MY u NÁS děláme všechno lépe,přešlo mě to až po 5 letech :((( :(( ;)

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

No dobře. Hezký večer.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Taky zakopu sekeru R^ :8)

korkoran

@PoldaS

V SRN bude pay tv i pozemně. No to objevili Němci Ameriku. V Itálií máme pozemní placenou tv snad asi 10 let. Já ji mám taky jak už jsem psal, protože nemůžu mít satelit, ale bohužel, protože tuto pay TV vlastní Mediaset která nezískala práva na žádný fotbal, tak mám smůlu. Od roku 2018. Co mám dělat. Samozřejmě že pokud bych mohl, zaplatím si Sky a nic neřeším. Jako to má můj otec. Za 90 euro měsíčně má vsechno od filmů po sport. Ale u mě to nejde. A Sky Now přes internet sice jde, ale je to omezené a neběží tam všechen sport ani filmy.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@korkoran

jestli mohu něco napsat tak taky souhlasím že je dobře že Slováci do fotbalu ty peníze nevrazili. ale taky souhlas s frankem ohledně těch potravin v Německu. Itálie má mnohem kvalitnější potraviny než Německo. jednoduše protože má teplé moře takže kvalitní ryby což severní moře nemá a samozřejmě ovoce a zelenina je top. do Itálie jezdím už snad 10 let na dovolenou a s přítelkyní si tam doslova užíváme to jídlo. a určitě i Němci když jsou v Itálii. franku i když rád čtu tvé příspěvky z Itálie a určitě v tom pokračuj možná by bylo vhodné si uvědomit že Češi vždy budou mít blíže k Německu než třeba k Itálii. stejně asi jako mají Italové blíž k Francii než Německu. takže i když jsou podle tebe italské potraviny kvalitnější než ty německé (a souhlasím) tak jsou přece jenom odlišné a Čechům budou více chutnat ty německé než ty italské. ale ne proto že by italské byly špatné prostě proto že ty německé se chutí blíží těm českým. jsou to rozdílné kuchyně.

jiri26
Registrace: 3/2017

@jiri26

Tak to já vím že mají Češi blíže k Němcům a ať. Proti tomu nic nemám. Naopak. A jsem rád, že Ti v Itálii chutná. ;) P.s. ještě horší kuchyně než je ta Německá je ta Britská. Kdo nezažil, nepochopí. Prostě sečteno a podtrženo: mangiare all italiana (a france + españa) = N.1 a jdu si dát Tiramisu co mám od rána v lednici na vaši počest. :)) Dobrou ;)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

PayTV dlouhodobě zlevňuje, to za prvé... za druhé, každý sportovní fanda ty tři stovky za rozšířenou nabídku snad dá, ne? jinak to není sportovní fanda, ale pozér/fanoušek úspěchu

motanek79
Registrace: 10/2013

@korkoran

Vielleicht BRD, občane? :))) R^

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

tak si mě nachytal na švestkách,rychleji píšu,než přemýšlím co píšu :laughing: :laughing: a taky jsem potkal encefalitidní klíště a učil jsem se půr roku mluvit a chodit a spešl tu Fátherspráche i Muterspráche :(( :(( :crying:

korkoran

@franck

V Anglii se aspoň dobře nasnídáš, když už nic jiného, zato nĕkteré skandinávské kombinace, br! Jaké bylo Tiramisu? Já vůl jsem si myslel, že je to mĕsto v Rumunsku nebo tam nĕkde... :)))

rs505

@korkoran

Tak to je jiná! V tom případě je super, že ses z toho takhle krásně vylízal! R^ R^ R^

rs505

Telekom je vraj predbežne dohodnutá (Digisport) takže pre mňa sa nič nemení...

Eraser

@rs505

Tiramisu bylo výborný! Taky jsem ho dělal já. R^ Sice v létě není moc vhodné, ale co, do září už nebude. Za týden odjíždím zpět na jih a už bude jen samá zelenina, ovoce, zmrzlina. A tak furt dokola. :))

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra