![]() |
|
Ligu majstrov si už na RTVS možno nepozriete!Futbaloví fanúšikovia budú pravdepodobne od sezóny 2018/2019 sledovať prestížnu európsku súťaž Ligy Majstrov len prostredníctvom platených internetových televízií. Spoločnosť Sky mala podľa správ nemeckých médií získať hlavné práva na najpopulárnejšiu súťaž v európskom futbale.Získané balíčky UEFA platia všetkým distribučným kanálom do roku 2021. Známy svetová televízna spoločnosť Sky s poskytovateľom DAZN (pozn. poskytovateľ internetovej televízie) prijíma sublicencie pre internetové vysielania, ale kúpnu cenu zatiaľ firma neuviedla. To naznačuje, že Ligu Majstrov by si v budúcnosti fanúšikovia pozreli len formou platenej internetovej televízii. Verejnoprávna televízia RTVS by už priame prenosy vysielať teda nemohla, ale ako to v skutočnosti bude sa dozvieme v blízkej budúcnosti, keďže detaily týchto plánovaných zmien zatiaľ nepoznáme. |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
RE: Ligu majstrov si už na RTVS možno nepozrie...Já že co se tady probírá a ono žrádlo![]() Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@AntošŽrádlo máš doma asi Ty, já mám doma jídlo. A kvalitní.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |