![]() |
|
VU+solo4k a Skylink: příjem více programů najednouMám placený balíček Skylink. Když mám v boxu (VU+ solo 4k) dekódovací kartu v normálním slotu, nefunguje jeden placený program, jinak vše funguje a lze nahrávat i více programů najednou. Někdo mi poradil, že je asi problém v nesprávném nastavení oscamu. Už ale neřekl, jak to změnit.Když dám kartu do CI slotu, funguje i tento program, ale když dám nahrávat, nelze už nahrávat ani sledovat jiný program. Jak poznám, zda CI slot umožňuje pouze dekódování jednoho programu, a jak to mohu změnit ? |
Mila11
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 7 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@JantarsNa AB fóru Ti taky nemohu poslat mail. Jsem tam jako Mila_s, mám tam príspevek "Problémy s placenými kanály", odpovís mi pls třeba na nej ? |
Mila11
![]() |
|
@JantarsA Tvuj velko-laickej navod jak masinku v teto konfiguraci rozhybat davno znam, mam ho vytisteny, uz mi několikrát pomohl, diky za nej, ale v této situaci, na kterou se ptam v tomto vlakne, nepomuze. |
Mila11
![]() |
|
RE: VU+solo4k a Skylink: příjem více programů...Poslal jsem Ti na AB SZ :-). Predpokladam ze budes chtit funkcni balik oscamu...... napis co potrebujes resp. mas tam na me i telefon.......... neni nic horsiho nez obyvakova krabice ktera korektne nefunguje :-(. |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |