![]() |
|
TV tip: Historická regata it. námořních republikTi, kteří mají rádi moře a lodě, mohou sledovat od 17hod přímý přenos 62. Historické regaty hlavních italských námořních republik Benátek a Janova a menších republik Pisa a Amalfi. Jedná se o jeden z nejslavnějších a nejstarších námořních závodu světa.Přenos uvidíte na kanálu Rai 2 FTA (Rai 2 HD TivuSat) anebo ze záznamu na Rai Sport, také FTA. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: TV tip: Historická regata it. námořních re...A ještě jeden tip, dnes večer na kanálu Real Time FTA na 13E anebo Nove HD (TivuSat) je přímý přenos koncertu Radio Italia Live. Mezi hosty bude např. Anastacia.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TV tip: Historická regata it. námořních re...Od 19:45 na Real Time a od 20h na Nove HD. Oba kanály patří do skupiny Discovery.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TV tip: Historická regata it. námořních re...Ď za info.![]() |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
TV tip: Historická regata it. námořních republik (Dík,ale ten obraz - nic moc. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@franckBlahopřeji k vítězství Janova - máš to do Janova co by kamenem dohodil. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZMůj obraz je v pohodě. No Janov to má po 17ti letech!![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckškoda že jsem to nestihnul. aspon kouknu na ten koncert. anastacii docela mužu. |
jiri26
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
@franckA to je každý rok z Pisy? |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZNe, střídají se. Příští rok by to měl být Janov. Nejlepší je závod z Amalfi. Je i nejnáročnější, protože je na otevřeném moři.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@jiri26Bohužel netrávim celé dny u pc. O to míň teď v létě. Jinak večer na koncertě kromě Anastacii bude i např Andrea Bocelli. Bude z Milána na náměstí duomo.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckTak to bude zajímavý na tom moři..Termín předpokládám že je stejný.Ale škoda,že z Benátek a z Janova to taky není na moři. |
ALEXCZ
![]() |
|
@ALEXCZBenátky i Janov jsou na moři. Benátky jsou až moc na moři :-) Akorát ne na otevřeném. Jediná Pisa je na řece Arno. Pisa bývala námořní republikou, protože republika zasahovala až do Livorna.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckTaky Ti blahopřeji k vítězství Janova, jen doufám, že se k poraženým, hlavnĕ k Benátčanům, zachováte milosrdnĕ. Znáš to, Marco Polo by mohl vyprávět...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Marco Polo je Benátčan. K nám patří Krištof Kolumbus a ten si musí teď trhat vlasy když vidí, co se stalo z Ameriky. Si určitě říká "že jsem radši nezůstal doma a nedržel hubu" :)Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TV tip: Historická regata it. námořních re...Jinak teď čerstvá zpráva z výše zmíněného koncertu z Milána. Protiteroristická policie obklíčila náměstí piazza duomo a přilehlé okolí z podezření že se mezi lidmi může nacházet osoba nebo osoby z nebezpečným úmyslem. Na náměstí je možný vstup pouze po důkladné prohlídce, není možné mít batohy, kabele apod. Snad bude vše ok.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: TV tip: Historická regata it. námořních re...Doufejme, doufejme. Je toho v poslední dobĕ nĕjak moc. |
rs505
![]() |
|
@franckSamozřejmě, že Marco Polo byl Benátčan a strávil nĕkolik let v janovském vĕzení. Na to jsem chtĕl ve vší skromnosti poukázat...![]() |
rs505
![]() |
|
RE: TV tip: Historická regata it. námořních re...Jinak koncert se vysílá i na kanálu Radio Italia HD které je FTA. 11662 V 27500 3/4Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckTak to je jiná kvalita ten 11662 a je tam taky hodně zajímavých programů dík! |
ALEXCZ
![]() |
|
@rs505Máš výhodu. Já musím občas do Wiki, abych pochopil o čem je řeč.Ale takové Kirchoffovy zákony mi potíže nedělají.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasTady jsi jednoznačně na koni Ty. Já znám jen dva Kirchoffy. Jeden byl za Napoleona plukovníkem ve vojsku saském a napsal knihu o šifrování (viz kadet Biegler) a druhý je nĕjaký slovenský režisér...![]() |
rs505
![]() |
|
RE: TV tip: Historická regata it. námořních re...Anastacia & Tozzi zpívali Ti amo = to nemělo chybu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@rs505To víš, něčím musím čelit známým s klasickým vzděláním, ale do společenské diskuze to žádný velký kalibr není. Horníčkova mez meze stínu vrženého...atd., je už dost profláknutá.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: TV tip: Historická regata it. námořních re...Náměstí je nádherný jak je večer a je krásně osvětlený. Už chci být domaaaaaaaa!!!!![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@francktaky čumím. v milanu jsem nikdy nebyl a asi se tam někdy podívám. ten kostel je fakt obrovskej. jak se jmenuje? jsem měl za to že milano je spíše městem módy plny výškových budov a ono to tak asi úplně není. akorát nerozumím co říkají. ale poslouchám. :-) |
jiri26
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 79 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |