Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

TV tip: Historická regata it. námořních republik

Ti, kteří mají rádi moře a lodě, mohou sledovat od 17hod přímý přenos 62. Historické regaty hlavních italských námořních republik Benátek a Janova a menších republik Pisa a Amalfi. Jedná se o jeden z nejslavnějších a nejstarších námořních závodu světa.
Přenos uvidíte na kanálu Rai 2 FTA (Rai 2 HD TivuSat) anebo ze záznamu na Rai Sport, také FTA.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

@jiri26

Jirko, ten kostel je Milánská katedrála, neboli dóm. A ano, velká je, je to druhý největší kostel na světě po Vatikánské bazilice. Milano je městem módy včetně těch mrakodrapů, ale to je jiná městská čtvrť: Milano Porta Nuova, jinak to náměstí je historické centrum. Milano je kosmopolitní město, patří k nejmodernějším a nejbohatším v Itálii i v Evropě.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

RE: TV tip: Historická regata it. námořních re...

Tady je spot na Milano Expo co natočila Rai. Kdybys tam někdy jel, tak doporučuji sednout na vlak Frecciarossa a nechat se svézt do Říma za 2 hodiny 350km rychlostí. Uděláš si výlet.

https://youtu.be/MF5Lc6P2-ig

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Tozzi byl super a teď se těším na Bocelliho.Ale největší hvězdy jsou až na konec.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

@ALEXCZ

Bocelli by měl být každou chvíli. No jsou to narozeniny Radio Italia, takže hlavně italská muzika. I když mě se líbil i Gabbani.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Tak bude i druhý koncert tentokrát z Palerma 30.6. mezi hosty Ramazzotti a Bob Sinclare. Opět live na Radio Italia HD. Andrea byl skvělej. R^ Dobrou noc všem.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

V září minulého roku jsem navštívil Benátky,Florenc a Řím.Mám rád vlaky a brněnské šáliny.Tam jsem poprvé zažil co to je 219km/h.Čisto,příjemná teplota a žádné otevřené okno,průvany.No super!!Chystám se na další výlet .Vím, že to sem nepatří,je to forum o satu atd.Snad nebudu za to moc popotahován.

rezek
Registrace: 1/2010

@rezek

200km jezdí klasické regionalky. Zkus rychlovlak Frecciu od státních drah Trenitalia, to je zážitek. Tento vlak dokonce byl vyhlášen jako nejhezčí na světě. Anebo vlak Italo ten je konkurenční ale taky jezdí okolo 350km. Já mám nejradši Frecciu. Těším se, až budou rychlovlaky v Rakousku a Česku. To nechám auto doma a budu do Brna jezdit jen vlakem. R^

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Tvůj optimismus hraničí se science-fiction, i když bych si to také přál. Ale Ty se toho, na rozdíl ode mne, možná dožiješ... :))) R^

rs505
Registrace: 11/2009

@franck

Až koncem září,už se těším na tu rychlost 300!Rakouské dráhy znám,tři roky jsem tam pracoval.Stejné jako u nás.Měj se fajn.

rezek
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra