Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Google Chromecast 2

Prosím o radu.Ty co užívají Google Chromecast 2 mohou mi sdělit jestli obsahuje Google Play,kde si mohu na toto zařízení stáhnout aplikace.Jde mi hlavně o aplikaci JOJ a Skylink live.
Uvažuji o koupi a chtěl bych tyto apky využít.Díky za info.

zert
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@zert

Zdar, tak Skylink Live Tv plně funkční, používám často. Oficiální apk TV Joj ale Chromecast nepodporuje, teď vyzkoušeno.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

A Voyo asi taky ne že?

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

RE: Google Chromecast 2

Na Chromecast si nemuzes stahnout zadne aplikace do Chromecast. Aplikaci si musis stahnout z Google Play do tveho mobilu nebo tabletu a tato aplikace musi umoznovat streamovani do chromecast. Lze zjistit, ktere aplikace chromecast podporuji a ktere ne. Streamovat lze i z Chrome pro PC.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_apps_with_Google_Cast_support

aafroman
Registrace: 6/2014

Díky za info.Takže jak to přesně funguje.Já myslel že to má v sobě nějaký web.prohlížeč,aplikace atd.To všechno spouštím třeba v mobilu nebo jak.Tu JOJ můžu pustit na mobilu a zrcadlit do chromecastu?Omlouvám se ale nechápu princip.

zert

Ještě se zeptám ,které podobné zařízení by mohlo splňovat mé požadavky v přibližné finanční vyšši

zert

Uvedu příklad pro lepší představu, jak to funguje na apk Skylink. Do telefonu/tabletu nainstaluješ apk, vybereš tv, na kterou chceš koukat a pošleš příkaz Chromecastu, co má streamovat. Čili telefon funguje jako dálkové ovládání a samotná data (obraz) už jsou v režii Chromecastu. Těch aplikací je už dnes spousta, sám využívám např. YouTube (geniální),Twitch nebo Spotify atd. S vhodnou apk v telefonu můžeš streamovat prakticky veškerý audiovizuální obsah(Od fotek písniček až třeba po acestream linky) který máš uložený.. Uff Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy

K tvému druhému dotazu, existuje nepřeberné množství multimediálních krabiček s androidem, které splňují tvé požadavky. S výběrem ti tady jistě poradí povolanější. Já mám třeba pod televizí nVidia Shield v2,ale to je pro tvoje potřeby jako jít s kanónem na ty vrabce..

Scruffy

Scruffy Díky moc

zert

@Scruffy

Prosím Tě, existuje nějaká možnost, jak získat starou aplikaci na Android? Myslím downgrade. Existuje nějaký seznam nebo nějaký místo kde jsou tyto app?

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Ciao franck

Když pominu různá warezová úložiště typu ulož.to s vědomím, že si do telefonu můžeš spolu s apk nainstalovat i něco jiného (rozumněj vir),tak bych se v první řadě asi pídil po starších verzích na stránkách autora konkrétní aplikace, někteří ponechávají možnost stáhnout si je třeba pro neaktuální Android, typicky Lollipop nebo KitKat.. Na Google Play najdeš asi vždy jen nejnovější sestavení.

Scruffy

Ja mám Smart Element Dongle, s ktorým sa dá surfovať po internete a nepotrebuješ počítač. Stačí tv s HDMI vstupom. Ak máš o niečo podobné záujem, poradím ti, kde to nájdeš, keď mi napíšeš odkaz do súkromných správ.

Karner
Registrace: 3/2010

Google Chromecast 2

Tak jsem koupil Google Chromecast 2.Skylink šlape a dokonce přes web cast(aplikace) si pouštíme jeden pořad Na JOJ.Akorát mi blbne přehrávání z počítače kde mám PS3 player server,který používám přímo do tv.Na mobil přes apku all cast se přihlásím na tento PS3 server.V mobilu mi to MP4 přehraje,ale na Google Chromecast 2 ne.Píše to že mám malou rychlost wifi.Přitom signál ukazuje maximum.Menší video to přehraje,ale seriál 400Mb né.Můžete poradit čím by to mohlo být.Před aktualizací aplikací to přehrálo jeden seriál(třeba náhoda)Díky

zert

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra