![]() |
|
Obrázky v náhledech souborů na Samsung UE55J6282Dobrý den,Mám satelitní přijímač Octagone SF128 E2 HEVC. Pořízené nahrávky jsou ve formátu ts. V programu Avidemux vystříhám reklamy a video uložím jako mkv nebo ts (bez převodu, jenom kopii). Soubor nahraji na HDD a pustím v televizi Samsung UE55J6282. Soubory jdou přehrávat, ale nezobrazují se v náhledu souboru obrázky (je pouze šedé pole). Jak docílit zobrazení obrázků v náhledech souborů? Děkuji |
pepox
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Obrázky v náhledech souborů na Samsung UE5...este kde sa vykydas s tymto prispevkom ? ab-forum, parabola a co dalej ? co tak zajst na nejake samšunt forum ? |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@arionerČo otázka to okamžitý útok.Bože aké toto bolo forum na vysokej odbornej úrovni.Teraz tu vládnu už len primitívi.očakávam cca 100 útokov. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: Obrázky v náhledech souborů na Samsung UE5...Jurko, Jurko, nikdo na nikoho neútočí a nikdo nikde nevládne, Arioner se jenom ptá /uznávám, že hulvátsky/, ale to už nikdo nesnese trochu hrubosti? Možná by se dalo říct, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá /minule mně nazval Arioner "Tukanem", protože mi ušla pointa kolem oscamu a já jsem se z toho opravdu nezbláznil. Nasad si na hlavu "tolerantní klobouk" a budeš v pohodě /...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Obrázky v náhledech souborů na Samsung UE5...si nedočkavý , tak sa ti nezobrazia. to trvá kým tam naskočí . ten tvoj obrázok , aj pár minút. v sučanoch je fórum pre takéto prípady.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
![]() |