![]() |
|
amiko mini hd jaký Wifi stüchdotaz dnes,oggise-tady se píše,že to musí být jenom Ralink RT5370 chip only,Mě to chodí i s comfastCF-WU715N a WU810N,ale na USB prodlužovačce,jinak se od amika ohříva pak vypadává.S usb kabelem bez potíží.Několik jsem jich spustil i s RT5370 s anténkou(Fkonekt)http://amikostb.com/?q=product&id=178 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
a zase opravasamo,že né štich,ale stück![]() |
korkoran
![]() |
|
píše se o tom tohleAMIKO_MiniHD_1.7.10_emu.zipRelease notes for 1.7.10: - Youtube problem fixed |
korkoran
![]() |
|
amiko mini hd jaký wifi stückMám amiko WLN-880 má se na amiku jak je tabulka sít internet ještě něco doladit?načetlo mě to moji wifinu ale nic nejde. |
oggys
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: amiko mini hd jaký Wifi stüchHeslo do siete máš nastavené?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
amiko mini hd Wifi stückTo je kolonka správa sítě? nevím heslo jáké |
oggys
![]() |
|
RE: amiko mini hd jaký Wifi stüchKde sa s tým chceš pripojiť? K routru?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: amiko mini hd jaký Wifi stüchhttps://www.youtube.com/watch?v=VHxpXgk08I0T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@oggyszpráva sítě,lan,prepneš na vifi,dole červeným dáš hledat a po nalezení své vifiny síla aspoñ 60 a vic,napíšeš heslo,-připojit. |
korkoran
![]() |
|
@oggysPOZOR!!https://www.youtube.com/watch?v=VHxpXgk08I0 tady ho neuvidíš,to jsou jiná amika |
korkoran
![]() |
|
@peterskaggis má jinývamiko s jinou operativní maskou,zastaralou |
korkoran
![]() |
|
@korkoranDíky za opravu, narýchlo som to vyhľadal. Nemám tento box.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskok,na to som,abych hlesnulmini HD mám u dcery a 3 kamarádů,kam mohu zajet,poprubovatDoma mám jen samé SE,ale Micro mám ještě 1 a to má stejný laďení |
korkoran
![]() |
|
@oggysnajdi si mě na centrumu.cz a já tě mým telefonem návedu,to Am Micro je stejný,tak to pujde |
korkoran
![]() |
|
RE: amiko mini hd jaký Wifi stüchNení Amiko jako Amiko :-))Hodně záleží na tom u koho to maďar nechá vyrobit |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: amiko mini hd jaký Wifi stüchS tamto amiko bez problermovhttps://www.elektropeha.sk/satelitna-technika/WIFI%20Donfle?product_id=76 |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: amiko mini hd jaký Wifi stüchNastavení sítě. našlo to wifinu moji i dalších deset sousedních vidím tam ip adresu a další jako je maska podsítě,brána,atd.a co dál aby to šlo youtube.To DHCP má být zaplé nebo vyplé |
oggys
![]() |
|
@oggysvybereš tu svoji,dáš OK a chce po tobě heslo,to napíšeš,sjedeš dolů hledat bude chvilku hledat,a musíš být přihlášený,do teď běháš po lese a nemáš kde ten Yootub pobrat,furt nejseš na internetu!!! |
korkoran
![]() |
|
@korkoranV podstate v každom type je to to isté, ale môžu byť rozdiely, ale ja som ho chcel len naviesť na podstatu veci. Lebo nevie čo je pravá a čo je ľavá.Ja mám jedno micro s vyhoreným HDMI, nechces ho? ![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterkonepotřebujito je tak jen na Činče,to už dnes nikdo nepotřebuje a pošta je dražší než ten prťouch,leda na homeshare po drátu |
korkoran
![]() |
|
oggysVybral jsem tu svoji dal ok dal heslo a nic se neděje |
oggys
![]() |
|
oggysNa tv je oznámení připojování a pak wifi připojeno |
oggys
![]() |
|
@oggystak jseš na internetu,už jen ten YouTube najít a co ten centrum.cz? |
korkoran
![]() |
|
RE: amiko mini hd jaký Wifi stüchNerieš wifi, použi powerline. Pôjde so všetkým. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
oggysJak tě najít na tom centrum.cz![]() |
oggys
![]() |
|
@oggysuž takhle z toho kouká šlupka od banánu,jak chceš ladit amíko,když nevíš co je centrum.cz![]() ![]() |
korkoran
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |