![]() |
|
Modul 51,5EMáte už modul na 51,5E? Mne stále potvrdili, že budúci týždeň. |
kisshorvat
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 92 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
Modul 51,5EPrepačte mám tam chybu, zle som napísal Mne práve potvrdili že budúci týždeň. |
kisshorvat
![]() |
|
RE: Modul 51,5ESkús to preložiť do nejakej zrozumitelnej reči. |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Modul 51,5Eo nič neprídeš . lufteran si už reklamu urobil.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@jarosaChcem vedieť kto má modul 51,5E a ako je spokojný. Mne potvrdili na budúci týždeň. |
kisshorvat
![]() |
|
@kisshorvatTak sa teš, tých budúcich týždňov bude ešte veľa ... zatiaľ som nevidel žiadnu konkrétnu ponuku -teda cenník, zoznam programov(resp.balíčkov) a VOP. Takže o (ne)spokojnosti Ti tu nikto nič zatiaľ nenapíše.A aaach áno modulov tu mám hneď 25, ale to je asi tak všetko, čo môžem napísať. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@mmcA nemôžeš napisať ako to funguje a kvalita obrazu? |
kisshorvat
![]() |
|
RE: Modul 51,5Etak tak.. Pantelio neni pre DTH a starousek Lufteran to stale nemoze pochopit. Bujne rymovacky s dvornym rizolezom Bc Packošom sa onedlho zmenia na hromzenie na mafianov, chapadla chobotnice v podobe skylinku atd atd.. Cca pred rokom sa nieco podobne odohravalo s Antiksratom ked ten oný Nekresťan z vychodu spieval oslavne ody a nakoniec sa na neho kazdy len vydr bkal![]() ![]() |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@kisshorvatJe to subjektívne -funguje to od absolútne super (sila signálu) po absolútne o ničom (informovanosť), obraz niekde medzi tým (MPEG4 štatistický multiplex HD okolo 5Mbps, SD pod 2Mbps). Ale už x-tý krát píšem, že zatiaľ sa netreba vzrušovať. |
mmc
![]() |
|
@mmcA idú aj filmove kanály a šport? |
kisshorvat
![]() |
|
@kisshorvatpokud se nenajde nekdo kdo by preprodal kompletni nabidku Pantelio za rozumnou cenu tak je to o nicem.a jako nahrada za skylink serpo je to nesmysl. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Modul 51,5Eto prvé čo mal urobiť , mal ponúknuť modul s kartou ,svojmu úhlavnému nepriateľovi (vlado fogo) na bezplatné otestovanie.modul má , zatiaľ iba lufteran a ešte jeden ,ktorý na svoj vek , už nepotrebuje pozerať , teľacivízor . modul nieje určený do linuxových črepov (spoň tak sa vyjadril lufteran) , ale do amika hd , ktorý má slot ci , pomalé prepínanie stanic, cca 3-4 sek a hd ready do 60 cm. nuž - taká je reklama od lufterána. ešte aj tí , ktorý sú tam skôr zaregistrovaný , a niečo napíšu , ich odpálkuje a na druhý deň sa už nemôžu prihlásiť. pantelio je pre dôchodcov a kolenovrtov . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Modul 51,5ESport z této pozice jede, třeba Turkmenistan sport. I filmové se najdou, ale nerozumím jim ani ň. Kvalita úžasná, třeba večerní záběry na Aschabad. Natoč si parabolu a uvidíš. Dnes jsem jednu ze svých parabol přetočil ze 42 na 52, ale půjde zpátky. Těch pár FTA lokálních slovenských stanic nestojí za to.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
RE: Modul 51,5Enechápu co tu řešite.Nějakýho Maďara co nemá přehled o co go? |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
@omar3Tie nekódované, čo spomínaš idú aj nám, mmc už ale má modul a nám ide o kódované slovenské a české programy a potom neskôr možno i maďarske. |
kisshorvat
![]() |
|
RE: Modul 51,5EMě jde zase pouze o nekódované programy. Pro běžný příjem CZ/SK mám kabelovou televizi a satelitem si doplňuji chybějící spektrum pořadů. Ten Turkmenistan sport vůbec není špatnej třeba pro anglickou ligu, když v našich zeměpisných šířkách na to má někdo monopol. Pozice 52° pobere i sousední pozice 51,5°a 52,5°.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
RE: Modul 51,5ETa anglická liga tam tuto sezonu nějak chyběla.![]() Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
RE: Modul 51,5Eako som pisal na inom webe ,je otazkou casu kedy to uvolni pre DTH ,inak by nemalo zmysel to provozovat , vsetky svk kablovky neprehlasia hned na Panthelio ked maju popdisane zmluvy![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
@Danny10Delší dobu jsem tuto pozici neměl nastavenu, tak nevím jak to bylo s PL, ale dřív tam byla.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
![]() |
|
@oneeeeeV pošte o module je podobne meno bez f a píšu tam že je to pre CI slot v prijímači, alebo TV so SAT tuner. Takže to nebude fungovat? |
kisshorvat
![]() |
|
@oneeeeeMám dat ponuku na modul,sú teraz posledné a tie sa licitujú pre velký záujem. Minimálna cena 70 eur a funkcnosť testu do konca augusta. Idu všetky programy. Porad, oplati sa ? |
kisshorvat
![]() |
|
RE: Modul 51,5Eomare,taky jsem to až tak nesledoval,ale neviděl jsem ani jeden přímý přenos..občas byl večer záznam..víc by věděl jackino,ten to tuším sleduje..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
@kisshorvat 7:57čistá psychiatria |
mmc
![]() |
|
RE: Modul 51,5Ezober to . aspoň to otestuješ .vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
@mmcTy mať modul a pisal si, že je to od absolútne super po absolútne o ničom pre malo informácií. A odrazu na to hrubo nadávaš. Takže sa to ozajstne neoplatí, alebo nechceš aby to iní mohli mať tiež? A nemohol by si nám pomáhať? A napísať či tam naozaj ide HBO? |
kisshorvat
![]() |
|
@kisshorvatNenadávam na TO, ale priamo TEBE ... TY chceš dať dvojnásobok alebo aj viac za modul, ktorý Ti bude fungovať maximálne 2 mesiace. Zobuď sa konečne z toho sna ! Skutočnosť je taká, že pokiaľ Pantelio nenájde na Slovensku skutočne seriózneho a silného partnera/ov, tak to 31.augusta vypne a basta. A za seriózneho partnera sa určite neráta niekto, kto dostal promo moduly zadarmo a teraz ich (ako si písal) licituje nad dvojnásobok reálnej ceny. |
mmc
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |