Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Modul 51,5E

Máte už modul na 51,5E? Mne stále potvrdili, že budúci týždeň.

kisshorvat
Registrace: 3/2017
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

@mmc

A prečo Ty mne nadávať. Odkiaľ ja múžem vedieť, že sa ten modul rozdáva zadarmo? Nehnevaj sa, ale Ty si tu liečiť kompleexy. Keby si skor normálne komunikoval a prezradil ako sa dá k tomu dostať zadarmo. Aby si nemyslel, že sa neviem podakovať, ďakujem za to, že si ma upozornil na podvod. Ja som myslel, že je to seriózne. Je vidno, že Ty o tom vieš vela, tak prečo si skôr neprezradil?

kisshorvat

@kisshorvat

A Ty si nečítal aj tu uverejnené články ... Pantelio je veľkoobchdná ponuka. Teda ak máš firmu na káblovku alebo internet, môžeš uzatvoriť zmluvu s Pantelio-m a pripojiť svojich zákazníkov.

mmc
Registrace: 1/2006

@mmc

Prepač, ale tomu ozajky nerozumiem a teraz už vobec. Mne si vynadal a písal, že to bude iba do augusta a koniec. A čo urobia tie firmy a ich zakaznici ak to skončí? Veď to všetko musela byť za obrovske peniaze, satelit, programy, moduly a všetko dalšie. A Ty si firma a čo budeš potom robiť keď Pantelio skončí?

kisshorvat

už toho bolo dosť

asi bude bude lepšie ak pôjdeš na nejaké fórum, kde Ti to napíšu v Tebe zrozumiteľnej reči, bohužiaľ ja ju neovládam :(

mmc

@mmc

Ak nemožeš komunikovať a naznačuješ že nechapem, tak ja fakt nerozumiem. Raz ma strašiš, že chcem kupiť modul predraho, ktorý niekto dostal zadarmo a ten je len do augusta lebo Pantelio končí. A ked sa pýtam čo bude s firmami a zákazníkmi zaraz mi naznačíš, že s maďarom sa nebavíš a posielaš ma preč.To je serioz debata?

kisshorvat

@kisshorvat

bublina spľasla ... veľké promo pána (ktorého meno sa tu nepíše) a k dispzícii AŽ slovom JEDEN modul

mmc

@mmc

Konečne si mi odpovedal, ale zasa neviem ako to mám rozumieť bublina splasla, promo pána... Prečo sa tak vyjadruješ? Nemožeš byť jasnejši. Ja viem, nepíšem precizne slovensky, ale snažim sa a neviem,si robiš srandu?

kisshorvat

RE: Modul 51,5E

to je taký problém si ten článok nájsť

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

RE: Modul 51,5E

On ho sotva nájde...

http://www.solideurope.sk/news.php?readmore=941

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

@marval450

Prečo podcenuješ, kopiroval som a našiel bez problémov. A aj už rozumiem mmc, bol iba JEDEN modul na Slovensku! A objednať iné sa dá u firmyN alebo u pána X. Tak to je nie ako rebus to ani neviem popisať, čo toto je za čudo. A mám pocit, že to s nimi robíte aj Vy všetci dokopy.

kisshorvat
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra