![]() |
|
Modul 51,5EMáte už modul na 51,5E? Mne stále potvrdili, že budúci týždeň. |
kisshorvat
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 92 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
@mmcA prečo Ty mne nadávať. Odkiaľ ja múžem vedieť, že sa ten modul rozdáva zadarmo? Nehnevaj sa, ale Ty si tu liečiť kompleexy. Keby si skor normálne komunikoval a prezradil ako sa dá k tomu dostať zadarmo. Aby si nemyslel, že sa neviem podakovať, ďakujem za to, že si ma upozornil na podvod. Ja som myslel, že je to seriózne. Je vidno, že Ty o tom vieš vela, tak prečo si skôr neprezradil? |
kisshorvat
![]() |
|
@kisshorvatA Ty si nečítal aj tu uverejnené články ... Pantelio je veľkoobchdná ponuka. Teda ak máš firmu na káblovku alebo internet, môžeš uzatvoriť zmluvu s Pantelio-m a pripojiť svojich zákazníkov. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@mmcPrepač, ale tomu ozajky nerozumiem a teraz už vobec. Mne si vynadal a písal, že to bude iba do augusta a koniec. A čo urobia tie firmy a ich zakaznici ak to skončí? Veď to všetko musela byť za obrovske peniaze, satelit, programy, moduly a všetko dalšie. A Ty si firma a čo budeš potom robiť keď Pantelio skončí? |
kisshorvat
![]() |
|
už toho bolo dosťasi bude bude lepšie ak pôjdeš na nejaké fórum, kde Ti to napíšu v Tebe zrozumiteľnej reči, bohužiaľ ja ju neovládam![]() |
mmc
![]() |
|
@mmcAk nemožeš komunikovať a naznačuješ že nechapem, tak ja fakt nerozumiem. Raz ma strašiš, že chcem kupiť modul predraho, ktorý niekto dostal zadarmo a ten je len do augusta lebo Pantelio končí. A ked sa pýtam čo bude s firmami a zákazníkmi zaraz mi naznačíš, že s maďarom sa nebavíš a posielaš ma preč.To je serioz debata? |
kisshorvat
![]() |
|
@kisshorvatbublina spľasla ... veľké promo pána (ktorého meno sa tu nepíše) a k dispzícii AŽ slovom JEDEN modul |
mmc
![]() |
|
@mmcKonečne si mi odpovedal, ale zasa neviem ako to mám rozumieť bublina splasla, promo pána... Prečo sa tak vyjadruješ? Nemožeš byť jasnejši. Ja viem, nepíšem precizne slovensky, ale snažim sa a neviem,si robiš srandu? |
kisshorvat
![]() |
|
RE: Modul 51,5Eto je taký problém si ten článok nájsťDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Modul 51,5EOn ho sotva nájde...http://www.solideurope.sk/news.php?readmore=941 Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
@marval450Prečo podcenuješ, kopiroval som a našiel bez problémov. A aj už rozumiem mmc, bol iba JEDEN modul na Slovensku! A objednať iné sa dá u firmyN alebo u pána X. Tak to je nie ako rebus to ani neviem popisať, čo toto je za čudo. A mám pocit, že to s nimi robíte aj Vy všetci dokopy. |
kisshorvat
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |