Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Multi vs Flexi 7

Rozdil je v 38 programech a v 49kc za mesic. Nicmene je fakt Multi lepsi balicek jak flexi? Zrusili CI, program, ktery jsem hodne sledoval, tak premyslim, ze bych to zrusil a plstit si jen flexi na sport. Co myslite, co se vic oplati? Jinak tedy kdo mate flexi, lze jedenkrat mesicne zmenit programy? Bezplatne, je to tak? Diky za odpoved

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

@konas

Lojza, ale odpouštím Ti... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

No jo,...Alois!

konas
Registrace: 12/2014

RE: Multi vs Flexi 7

Také táhnu "pouze" Flexi 7, už proto že tam si vyberu přesně a striktně HD kanály co mě zajímají, když bych měl velký balík svádělo by mě to naladit :-). Když to takhle půjde dál budu spokojený - já budu platit, oni vysílat. Jenže pokud (spíš až) zlikvidují ICE karty tak mě nejspíš klepne pepka - na uni čtečky a FBC tunery se lehko zvykne..... takže když to nepůjde technicky tak zamáčknu slzu, uteču k pozemku a s F1 se zase přesunu na net.......... no, snad tak zle nebude, alespoň si to můžu ještě chvíli namlouvat. Ale to už sem nepatří....

Jantars
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra