![]() |
|
zpoždění internetové televizeMám doma UPC a připojení k TV po kabelu je okamžité. Zprávy v 18:55 začnou na vteřinu přesně. Kamarád má doma internetovou TV od O2 a zpoždění má cca. 5 vteřin. Teď jsem si domů před týdnem pořídil Digi2Go. Internetovou televizi a zpoždění je 35 až 48 vteřin. Jak u kterého kanálu. To je normální?![]() ![]() |
kdesi dale
Registrace: 6/2017 Příspěvků: 57 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
DzordzoDzordzo co to zase meleš. Přes box to má lepší obraz jak freeSAT. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@satman1Neviem, čo s tým má Freesat, asi si si potreboval rypnúť, ale 2GO je synonymum pre TO GO, teda televízia so sebou (lebo Internet je už takmer všade). A Freesat má mimochodom na niektorých programoch tiež opozdenie, pretože ich preberá, IPTV je ale v opozdení neprekonateľné ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 457 |
![]() |
|
@Dzordzomá pravdu,nic neřeší dodavatel ,internetová televize musí mít zpoždění už z principu,protože přebírá a přepracovává a posílá dál a rádio má taky buffer,sečti si to a gól uslyšíš od souseda klidně 2 minuty předem |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
DzordzoDzordzo já jen reagoval na to co píšeš. Jak jistě víš tak je obrovský rozdíl v kvalitě obrazu. Když pouzijes mobil pro přenos do TV nebo tvbox arris. A jde taky o to, že ten box je taky přenosný a můžeš ho použít kdekoliv. Jak jistě sám dobře víš . A i satelit má spozdeni. Tak už to prostě je. Nevím proč to řešit, vždyť je to jedno. |
satman1
![]() |
|
@satman1Konečne rozumná reč - áno, viem o tom, mám hybridný box od Antiku pripojený k TV a dokáže aj HD z IPTV - nepoužívam to ale, lebo mám na to pomalý Internet, pre mňa je primárny zdroj satelit. Ale Digi môže mať geoblokáciu na IP, v Rakúsku mi na Antiku napríklad nešiel iba NGC |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 457 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizevšak to je služba na max PC (tablet, mobil) na cesty - preto sa aj volá TO GO. Na toto jsem reagoval. Tak to nepřekračujt. A znovu opakuji jestli tomu nerozumíš. Není to služba max na PC. Ale je i na TV. Chápeš. |
satman1
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeČlověk se má stále co učit....![]() |
kdesi dale
![]() |
|
@PoldaSUž jsi se vykecal a vyřádil? Hlavně že tu očerňuješ UPC, zrovna jak ostatní očerňuješ z paratizování a přitom ty sám jsi vícekrát dal důkaz o tvém nelegálním příjmu Skylinku. I na tebe platí to tvé "Nejseš ani první a nejspíš ani poslední, kdo se s touto firmou vypekl." |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@PoldaSVzhledem k obecnĕ známé velkorysosti onoho giganta při nakládání s češtinou bych odhadoval, že to paratizování má být šaratizování, a že bylo způsobeno nemírným požitím Šaratice dotyčným...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizejj, taky to vidím tak nějak podobně, když se po týdnu probudil a přišel kadit svoje zlínský moudra do zdejší diskuze :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeLepší.TV ma zpozdeni u ziveho vysilani cca 2 minuty. Pry je to vlastnost sluzby. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@kdesi dale...že soused křičí góóól... keď len toto je problém, tak doporučujem naštudovať problematiku feeds (dosť je aj na tomto webe, ale sú aj špecializované napr. satelliweb), zaobstarať potrebný hardware a potom bude pozadu ten sused![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: zpoždění internetové televizeAno, ze satelitem vždy. Až budu řešit satelit, bude se to téma jmenovat jinak.PS. Nikde nevidím, že by PoldaS očerňoval UPC. Asi jsem slepý, hloupý, nebo obojí. To já jsem napsal, že si od nich po vlastní zkušenosti nekoupím nic. "Ale to už jinde jsme, je to jiná vesnice..." |
kdesi dale
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |