![]() |
|
Satro vyraduje s bezplatneho balika Markizu a JojÚdajne Satro vyraduje od 1 júla markizu,Dajto a doma,joj a Wau s základného balíku a zaraduje stanice do plateného.Konečne sa aspoň jeden operator sa odvážil tomuto kroku.![]() |
joki741
Registrace: 2/2017 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Satro vyraduje s bezplatneho balika Markiz...Kto si predplatí kanály platené z reklám je u mňa padnuty na hlavu![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
THXKOpresne tak film ma zacat o o 20:30 zacne 20:40 a skonci o 23:59 lebo papame reklamu uz po 5 minutach a este im za to zaplat. |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Satro vyraduje s bezplatneho balika Markiz...SATRO přece žádnej bezplatnej balík nemá, má základ jakoby zadarmo za podmínky, že člověk platí za internet. Takže vlastně normální placená TV.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Satro vyraduje s bezplatneho balika Markiz...Ahoj všem.Já bych za to nedal ani zlámanou grešli. Skylink už taky přes rok nemám jdu příkladem a mám svatý pokoj.Stačí mi internet.CHCE TO MYSLET a za reklamy neplatit. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Satro vyraduje s bezplatneho balika Markiz...Ked je to komerčná stanica tak s reklamami počítam no niekedy je toho naozaj moc kolko krat aj viac ako 15 min a to je uz naozaj moc a tým že chcu este peniaze uz ozaj u mna skončili jedna vec je mať zisk ta druha byť nenazrany...![]() |
tondo6
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Satro vyraduje s bezplatneho balika Markiz...Za par eciek funguje šarik. Načo platit nenazrancom. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
koaxkoax to je tvoje myšlení. Nám ho nevnucuj. Já mám peníze abych si zaplatil plavenou TV . Ty se nestydíš tady prezentovat , že na to nemáš. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Satro vyraduje s bezplatneho balika Markiz...Plavená TV taky asi bude skoro zadarmo...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@PoldaSA co ten tvůj oblíbený Skylink co neustále obhajuješ až do roztrhání těla, který následně dle tvých příspěvku přijímáš vlastně nelegálně.Cituji tvým jazykem a opačně upravuji tvůj příspěvek SKYLINK také přece žádnej bezplatnej balík nemá, má základ jakoby zadarmo za podmínky, že člověk platí za SERPO. Takže vlastně normální placená TV. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: Satro vyraduje s bezplatneho balika Markiz...Skylink je samozřejmě normální placená TV, což jsem psal mockrát a já si tuto TV taky řádně platím, takže šoupej nohama a nepiš o něčem, o čem víš leda velký kulový.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@THXKOad "Kto si predplatí kanály platené z reklám je u mňa padnuty na hlavu "...Příjem z reklam má i SKY Sports, lituji ty desítky miliónů na hlavu padlých předplatitelů.... |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
![]() |