![]() |
|
Podivná politika FreesatuPlatím asi 12 let Freesatu,dříve UPC. Po podání výpovědi mně nabídli Freesat Medium za 265,- měsíčně. Následně jsem zjistil na jejich stránkách, že novým klientům nabízejí totéž za 245,-.Pŕi hovoru s jejich telefonním operátorem mně bylo řečeno, že to takhle mají nastaveno a že chápe moje rozhořčení. Prostě je pro ně důležitější polapit nového zákazníka při pohrdání tím věrným starým. Nota Bene, který jim za ty roky poslal pěknou sumičku.Řekněte, není to zvěrstvo - nebo při svém věku pouze nechápu dnešní absenci morálky? , |
jindrich51
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
jindrich51no jednou to tak mají nastavené ,jedou podle své politiky a i kdyby si byl u nich 100let tak pořád pro nového to asi dají levněji ,ale chápu tě ale nic s tím asi nenaděláš nebo se na ně vybodni ,já bych to udělal hned.Každopádně je to prasárna už jenom proto že jim tak dlouho platíš ,už se na Tebe taky mohli koukat jinak že jo.Měj se![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: Podivná politika FreesatuAle zase treba k tomu dodať, že ak Ti skončí viazanosť, nechajú Ti tú istú cenu čo si mal s viazanosťou![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
RE: Podivná politika Freesaturychlo prec, ked si nevazia stareho zakaznika mam tu istu skusenost |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Podivná politika Freesatuzmenou názvu sa nič nezmenilo všetko funguje ako za čias UPC DirectDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Podivná politika FreesatuTahle cenova politika je i u kabelove UPC Digital. A nejenom tam. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
RE: Podivná politika FreesatuTato cenová politika funguje především ve službách elektronických komunikací.Jak pravili kolegové,nelze se kompromisně přijatelně domluvit-pryč. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@marksonyDíky za "podporu" a stejné smýšlení. Nepotřebuji si nějak vyjednávatO hodně lepší cenu , ale principiálně je to "ujeté". A nakonec- kam jinam, aby s Tebou zacházeli slušně, že. Ono celý ten národ se vyvíjí nějak divně. Přeji všem krásné léto. |
jindrich51
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Podivná politika Freesatutak jestli ta cena zůstane už na furt, tak je to výhodnější, než s tou cenou pro nové klienty :)Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Podivná politika FreesatuJá mám pocit, že celý svět začíná být "ujetý"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 165 |
![]() |
|
RE: Podivná politika Freesatuzmen operatora ,ni ti pak zavolaji s lepsi nabidkou, delaji to tak vsichni ne jenom UPC![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 708 |
![]() |
|
@jindrichpouzijem inu analogiu: firma ma senior pracovnika vo veku 51 rokov, pred 20r ked nastupil dostal 20k ceskych, kazdy rok mu navysia tak o 3-7% a mozno aj nie, dojde novy, teraz uz za 50k, nevie tolko, neurobi tolko, keby teraz senior namieta ze jeho si nevazia ci co, on chce 50... aj keby da vypoved, mu nezvysia, ...a oni vedia preco (sorry) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
JOJ PLUS HDKEDY UZ KONECNE PRIDAJU JOJ PLUS HD... |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
freesatzrušit a stát se novým zákazníkem dělám to tak už několik let |
helio
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Podivná politika Freesatujeden z mojich zákazníkov točí mobilných operátorov každé dva roky a vždy niečo navyše získa. Proste turecký bazár. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Podivná politika Freesatutakovou politiku má i O2![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 546 |
![]() |
|
RE: Podivná politika FreesatuObávám se že podivná politika Freesatu je tu už roky.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Podivná politika FreesatuJá se pozastavuji nad tím, že se nad tím pozastavuješ. Takovouto morálku zde zavedla polistopadová garnitura. Já byl abonentem UPC Direct snad 10 let. Praxe byla vždy stejná. Nám starým a hloupým za 688 Kč a novým za polovinu. Tak jsem se jednoho dne namíchl a přešel ke konkurenci a tam jsem takřka spokojem![]() |
Helenka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
jindrich51A až podáš opravdu výpověď, tak ti za 14 dní zavolají, jak si tě váží. Pravidelně si platil spoustu let, a tak ti jako loajálnímu klientovi nabídnou médium za 195,- Kč. No neber to![]() ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
![]() |