![]() |
|
Anglicka ver.Německa ligaPořád se tu každý chlubí že chce Premier ligue ale kdo je nejlepší vydite ty výsledky Němců na soutěžích. Ty preplaceny hvězdy jako třeba Pogba. Pokud jde o kvalitu určitě je nejlepší Bundesliga![]() ![]() ![]() |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Anglicka ver.Německa ligapro ty kdo neví co je Crucible tak se tam hraje Snooker![]() poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
RE: Anglicka ver.Německa ligaNejlepší je Premier League DartsDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@AntošPresne. A ne nejaci dmntni multimilionari honici se za micem, kteri aj tak nepodavaji vykony hodnych svych platu. Fotbal spina. At zije Gary Anderson!Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
Antošjo jo Phil Taylor to je legenda![]() poklopec
|
pokl
![]() |
|
@poklTalor je legenda, ktera na to ale uz nema rok nebo dva. At zije Flying ScotsmanStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Anglicka ver.Německa ligajá si myslím že nejlepší je momentálně Michael van Gerwenpoklopec
|
pokl
![]() |
|
@poklNe asi, kdyz je to svetova jednicka a vitez vsech posledni major turnajuStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Anglicka ver.Německa ligazase tak perfektně to neovládám sem tam se na to podivám, já radši Snookerpoklopec
|
pokl
![]() |
|
@poklJo tak, snooker je taky goodStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Anglicka ver.Německa ligaLa Liga je o dvou týmech ... stejně jako skotská. V Nměnecku taky velká konkurence není, Bayern je o třídu na všemi. To co udělali PSG ve Francii je taky anti-produktivní.Za mne - anglická, tam může vyhrát 5 týmů ... promne je nejnapínavější a nepředvídatelná ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 213 |
![]() |
|
RE: Anglicka ver.Německa ligaNejlepší liga se hraje ve Wimbledonu a když se sejdou O ´Sullivan se Selbym,tak to je pak pokoukáníčko.![]() |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Anglicka ver.Německa ligaNejlepší je česká kaprliga![]() |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |