![]() |
|
Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych kanalovPoradte mi, STV1 a STV2 a HBO HD chodia bez problemov, ale naladene CT1, CT2 a pod. mi casto vypadnu komplet (ze slaby signal), ako by naladenie na konkrfetnej frekvencii nedrzalo... ladim na Samsung TV.. Pozorujem to vsak len poslednych asi 3-4 mesiace, dovtedy vsetko chodilo bez problemov a pocasim to nie je... Zmenili sa nejako parametre? Dik L. |
lcask
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 11 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...Rozstrihnut kartu uvadzaneho operatora kvôli ochrane WC najlepsie 2 az 3x zasebou.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
@gogo1Dej s tím už pokoj a nespamuj![]() VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...potvrzuju rovněž vcerejsi vypadky signalu na nekterych TP Skylinku. Před par dny zpet to bylo zase na TP s CT HD. Ten TP 11973/V DVB-S2 bych bral ten vypadek signalu, kdy byla bourkova oblacnost nad Frankfurtem, ale nejak mi nesedel ten vypadek signalu na TP 11876/H DVB-S2, kdy v te době bourka nad Prahou nebyla. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...Ten výpadek byl včera cca 3 minuty, což se prostě může stát jakýmukoliv providerovi. Nedělal bych z toho vědu :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@labipokud je ti toho filmu Četa" líto,tak ho dnes opakují na PrimAX (Prima Max) v 10hodin večíííír![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...cely SL jede dolu vodou![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
@PoldaSVčera byl výpadek po 18. a pak po 22. hodině (a v noci mezi 1:50 - 2:20 ten signál také pěkně kolísal). Takové dva výpadky za jeden den už není zrovna normální. Sice nyní víme, že trvaly do 10 minut, ale v tu chvíli člověk neví, co je kde špatně. Kouknu z okna - jasno, podívám se na meteoradar - nikde žádná bouřka, jdu se podívat na parabolu - ani před LNB se žádný holub neusadil.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...Pokud vypadne signál vlivem bouřky, tak vetšinou je výpadek delší než 10 minut. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...Včera na TP 11876 to byly 3 minuty, díval jsem se na Pearl Harbor, pak signál na nule (všechno ostatní na Skylinku bez závad), a když jsem se vrátil na Novu, tak už tam běžela reklama. Z toho si teda na zadek určitě nesednu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...Takových krátkodobých výpadků bylo v minulých několika dnech při tenisu poměrně hodně. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
@PoldaSTak každý máme asi jiné zkušenosti viz. "taki" (TP 11876, 11973),"mispi" (TP 11876, 11934, 11973, 12090). U mne nešlo to co u "mispi". Aby to nebylo něco podobného jako zhruba před 3/4 rokem. To mi volal technik Skylinku jestli náhodou nemám výpadek. V tu chvíli cca od Jihlavy na západ všechno fungovalo a na východ na většině přijímačů nic. Za pár dnů mi sdělil, že byl nahoře špatně nakonfigurovaný nějaký jiný satelit a rušil tak příjem některých frekvencí na části našeho území. VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
![]() |
|
@PoldaSTy vypadky trvaly dost podobnou dobu (ja zaznamenal vcera tri) a minimalne dva z nich rozhodne dele nez 3 minuty.. |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...11876 u mne asi 8 - 10 minut..včera po 22 hod..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...Tak moc ten TP 11876 zase nesleduju, abych věděl o všech výpadcích, sorry :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
SirMaxSpamovat, ze nieco nejde je to prave co ta trapi. Oznamena ako to riesit aj do buducna by si mal vitat.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
Výpadky na 13344Padá mně signál na nulu u TP 13344, je zajímáve že jen na dvou starších TV. Na novější signál OK. Tv jsem přendal, abych prověřil zda kabel či výstup z LNB, ale stav stejný. FW do TV již mám poslední. Nějaký nápad? |
Trinec
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...Zajímavý TP, asi právě spuštěný...Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...Sry 12344, prostě ČT. Na Sylink lince mě řekli, že mám starý fw v modulu, ale že to padá i na CT24 nějak nechtěli pochopit. |
Trinec
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Pomoc - Skylink - vypadavanie niektorych k...S tou frekvencí měl tuším problémy hlavně GoSat, ale klidně je tím pádem možný, že i nějaká TV. Na upgrade FW bych moc nesázel, takže leda externí receiver.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |