![]() |
|
Zircon iHDU satelit.přijímače Zircon iHD se mi pořad zobrazuje na displai slovo boot a nepomůže nic, vypnutí, vytažení ze zásuvky ani podržení tlačítka ON/OFF při napojení do zásuvky. Přijímač nereaguje na žádný povel z dálkového ovladače, ani na tlačítko on/off. Šmejd je to, já vím, ale mám ho hlavně na poslech radia v kanceláři. Poradí někdo? |
Jumi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: Zircon iHDSkus prehrat soft ak ho maš. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
RE: Zircon iHDObavam se, ze jiny sw uz ani není, nez ten poslední 2.2.2 L2 z roku 2013. Pricinou muze byt uz slabsi kondenzator ve zdroji nebo na pristrojove desce. Nemusi byt vůbec vypoukly na první pohled. Je pravdou, ze se jim tento prijimac moc nepovedl. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
@JumiZdravím,Tento typ přijímače - tuším, že to bylo Amiko - střeva stejná jak Zircon jsem taktéž s touto závadou reklamoval. Bylo mi sděleno, že se jedná o závadu základní desky - vadné elektrolitické kondenzátory, protože byl v záruce, nepátral jsem již dál a nechal opravit záručním servisem. Prý jich tam mají na reklamaci více. Tato závada zřejmě nebude zcela náhodná, jak píše Hyper, moc se jim ten přijímač nepovedl. |
geolog1
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
![]() |