![]() |
|
Co je lebsie iptv alebo satJe lepsia iptv alebo satelitna televizia, z pohladu ceny, rozsahu balicka a kvality |
elixir01
Registrace: 6/2017 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
@black13aale ved nemusime sa tu hadat ako mále deti co je definicia IPTV..ved tu ju máš: https://cs.wikipedia.org/wiki/IPTV ...ved ja ti odzaciatku pisem,že ano ja pouzivam IPTV PLAYLISTY..ci kradnute ci officialne to je jedno teraz |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 304 |
![]() |
|
@jožkoNo dobre ! Ale nepíš IPTV, ked všetko, čo opisuješ, je OTT ! A tie playlisty sú len linky vytiahnuté z tých oficiálnych stránok, ktoré Ty "akože" nemusíš navštevovať. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
@mmcno ved všetko čo si napisal je pravda!!..ale to nemozem nazvat iptv playlist??ved ja viem ze poucka IPTV je nieco ine..a ja viem,ze tie playlisty su vytiahnute linky(streamy) z tych služieb,stránok |
jožko
![]() |
|
jožkotu dokladám dôkazy. https://uloz.to/!7ZqvvGn56boS/iptv-zipteraz dolož ty a potom mudruj. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeeneviem čo to je a ani si to nebudem stahovat..podla mna je IPTV na slovensku a v cesku ešte stále v plienkach..ak podla teba nieje,tak ja ti tvoj názor neberiem..opakujem sprav si nejaku anketu,kolko ludi nemá sat ani kablovku a dá radsej prednost iptv?podla mna ich je minimum..niektorí starší ludia doteraz ani nevedia čo to je..že existuje vôbec niečo také,že možeš pozerat programy cez internet na svojom TV alebo PC bez pomoci satelitu alebo nejakeho boxu |
jožko
![]() |
|
RE: Co je lebsie iptv alebo satsú to len a len fotky - screeny iptv spravené na vuplus.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@jožkoale iptv je vzdy s pomocou nejakeho boxu...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 446 |
![]() |
|
@jožkoJožko, veď to čo Ty máš IPTV službou nazvať nemôžeš. Pochop už, že to je o niečom inom. Teš sa, že Ti to ide zadarmo. Za nejaký čas. Službou kradnuté linky z boxov nazvať nemôžeš.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@peterska ty pochop,ze ja som nikde nenapisal,ze to mam iptv službu alebo ott..od zaciatku tu pisem,ze to mám playlisty m3u..a nevidim nič zleho natom,ked to nazvem IPTV PLAYLIST..ako to mám teda nazvat?ved ja viem,že definicia IPTV je niečo iné a ja viem,ze to mám linky,streamy vytiahnute z nejakych služieb..ale nevidim nič,zle natom,ked to nazvem iptv playlist...a nemusim sa tešit,ze mi to zatial ide zadarmo..uz som to tu pisal..mam take playlisty,ktore idu už 2 roky!!nebudem tu samozrejme pisat z akych všetkych služieb mám vytiahnute playlisty |
jožko
![]() |
|
@jožkoNazvi to tak, že kradnuté linky mi už idú 2 roky. Službou IPTV to nie je. Ano v tom máš pravdu, že to je internet protokol television ale to je všetko. Asi nás tu považuješ za (nevhodné slovo)ov, aspoň mňa, že nevieme, že ako to funguje. Mám Ti to tu vymenovať?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@petersknemusiš mi nic vymenovat a je mi aj jedno ako to ty nazyvaš..ja tomu hovorim iptv playlisty...nebudem sa tu s tebou hadat a dohadovat o vyrazoch ako 13 roční chlapci..proste vieš čo som mal namysli..áno su to vytiahnute linky(streamy) z roznych sluzieb,ktore ponukaju iptv služby (poda,m-zone,cetesTV,dragon,gecom,imafex atd atd atd) |
jožko
![]() |
|
Co je lebsie iptv alebo satPři uvažování ve smyslu že "není d§ležitá cesta, ale cíl" je OTT jen slovíčkaření, i "OTT" je IPTV, to za prvé... za druhé IPTV, jako televize přes net je dnes technicky na úrovni možná ne špičkových SAT providerů, jao NTV+ nebo SKY, ale Skylink trumfnou. dají se zaplatit služby, kde je kvalita opravdu špičková, o obsahu nemluvě.... nemusíš řešit velikost a natočení paraboly, počasí, nic... jen kvalitu připojení... Zrovna koukám na tenis Konta - Halep na BBC One 1080i. Jak to říkal pantáta "sexy mozek" Jyrka Paroubek? Kdo z vás to má??? :-))))Hlavní deviza IPTV je ale jeho přenosnost, kdy playlist máš všude sebou... doma, v NTB, tabletu, mobilu... a všude, kde máš alespoň 5 gigabit WiFi se koukáš... bez ohledu na geografické umístění, počasí, orientaci vůči světovým stranám |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@jožkoJožko ja sa tu hádať s Tebou nebudem. Máš kradnuté linky. A to je všetko.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
IPTV srovnatelné se satelitemIPTV v super kvalitě vypadá takto: https://uloz.to/!K2GMe0SVR22Y/vlcsnap-2017-07-11-19h46m10s621-png A srovnávat se dá jak se satelitem,tak s kabelovkou. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@peterskale ved sa ani hádat nemôžeš,lebo píšeš pravdu...ved áno mám vytiahnuté linky(streamy) z rôznych iptv služieb,ktore ponukaju TV..ako ti to mám ešte napisat po činsky alebo po rusky?a končím aj ja už debatu,lebo zas tu očakávam debatu ludí,ktorí budu pohoršení touto diskusiou |
jožko
![]() |
|
@jožkoLen Tvoja reakcia je nepodstatná v tomto vlákne. Ja viem, že sa tu chceš ukázať v tom svetle, že Ty máš kradnuté všetko a zadarmo, ale tázateľ tu chcel niečo iné.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskmyslim si,že tvoja reakcia je tu práve uplne zbytočná,lebo doteraz si mu tu nič normalneho nenapisal a reaguješ len namna..ja som mu napisal normalny prispevok a rady a vyhody..nech ide do toho a nech si zaplatí nejaku iptv alebo ott službu a myslim si,že neolutuje..to či pouzije legalnu alebo nelegalnu je jeho vec a nie tvoja..a ostatné tvoje citové výlevy mna nezuajmaju a ani neviem načo mi ich píšeš? |
jožko
![]() |
|
@elixir01pokud máš kartu a viděl jsi někdy sat skylink,tak si to zkus sám,pc máš,pokud nemáš nic,zajdi do slušné prodejny sat techniky a mají tam oboje k vidění |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
5 gigabit WiFitýmto prispievateľ definoval svoju technickú zdatnosť a prínos pre túto debatu ... inak tá jeho "cesta" je dôležitá, lenže zbytočné je vysvetlovať rozdiel medzi unicastom a multicastom niekom kto má 5 gigabit WiFi![]() |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
![]() |
|
@motanek795 gigabit??wifi,ty jsi mimozemšťan??? |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrno tak mega, sorry :-) |
motanek79
![]() |
|
@motanek79no sorry beru,ale 5 mega je na slušný esdéčka max. |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrJsou (HD) IPTV i s 15000 :-) ale beru, že IPTV je doplňek, nikoliv náhrada sat |
motanek79
![]() |
|
@motanek79ano na dovolenou ideál,tam pak škemráme za nízkou kvalitu,net na kulový |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Co je lebsie iptv alebo sattak po celym dni prijdu na parabolu a co vidim... kdyz se objevi topic o IPTV, musi v nem zarucene byt prispevek od jozka, kterej zase zdurazni, ze ma "playlisty" a ze "nikdo nic zadarmo neda" a ze on je ma uz x let funkcni atd... ach jo, jozko, nic proti, ale tohle uz je normalne nejakej fetis, normalni uchylka![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |