Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Co je lebsie iptv alebo sat

Je lepsia iptv alebo satelitna televizia, z pohladu ceny, rozsahu balicka a kvality

elixir01
Registrace: 6/2017
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

@black13a

ale ved nemusime sa tu hadat ako mále deti co je definicia IPTV..ved tu ju máš: https://cs.wikipedia.org/wiki/IPTV ...ved ja ti odzaciatku pisem,že ano ja pouzivam IPTV PLAYLISTY..ci kradnute ci officialne to je jedno teraz

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

No dobre ! Ale nepíš IPTV, ked všetko, čo opisuješ, je OTT ! A tie playlisty sú len linky vytiahnuté z tých oficiálnych stránok, ktoré Ty "akože" nemusíš navštevovať.

mmc
Registrace: 1/2006

@mmc

no ved všetko čo si napisal je pravda!!..ale to nemozem nazvat iptv playlist??ved ja viem ze poucka IPTV je nieco ine..a ja viem,ze tie playlisty su vytiahnute linky(streamy) z tych služieb,stránok

jožko

jožko

tu dokladám dôkazy. https://uloz.to/!7ZqvvGn56boS/iptv-zip
teraz dolož ty a potom mudruj.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@oneeeee

neviem čo to je a ani si to nebudem stahovat..podla mna je IPTV na slovensku a v cesku ešte stále v plienkach..ak podla teba nieje,tak ja ti tvoj názor neberiem..opakujem sprav si nejaku anketu,kolko ludi nemá sat ani kablovku a dá radsej prednost iptv?podla mna ich je minimum..niektorí starší ludia doteraz ani nevedia čo to je..že existuje vôbec niečo také,že možeš pozerat programy cez internet na svojom TV alebo PC bez pomoci satelitu alebo nejakeho boxu

jožko

RE: Co je lebsie iptv alebo sat

sú to len a len fotky - screeny iptv spravené na vuplus.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@jožko

ale iptv je vzdy s pomocou nejakeho boxu...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@jožko

Jožko, veď to čo Ty máš IPTV službou nazvať nemôžeš. Pochop už, že to je o niečom inom. Teš sa, že Ti to ide zadarmo. Za nejaký čas. Službou kradnuté linky z boxov nazvať nemôžeš.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

a ty pochop,ze ja som nikde nenapisal,ze to mam iptv službu alebo ott..od zaciatku tu pisem,ze to mám playlisty m3u..a nevidim nič zleho natom,ked to nazvem IPTV PLAYLIST..ako to mám teda nazvat?ved ja viem,že definicia IPTV je niečo iné a ja viem,ze to mám linky,streamy vytiahnute z nejakych služieb..ale nevidim nič,zle natom,ked to nazvem iptv playlist...a nemusim sa tešit,ze mi to zatial ide zadarmo..uz som to tu pisal..mam take playlisty,ktore idu už 2 roky!!nebudem tu samozrejme pisat z akych všetkych služieb mám vytiahnute playlisty

jožko

@jožko

Nazvi to tak, že kradnuté linky mi už idú 2 roky. Službou IPTV to nie je. Ano v tom máš pravdu, že to je internet protokol television ale to je všetko. Asi nás tu považuješ za (nevhodné slovo)ov, aspoň mňa, že nevieme, že ako to funguje. Mám Ti to tu vymenovať?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

nemusiš mi nic vymenovat a je mi aj jedno ako to ty nazyvaš..ja tomu hovorim iptv playlisty...nebudem sa tu s tebou hadat a dohadovat o vyrazoch ako 13 roční chlapci..proste vieš čo som mal namysli..áno su to vytiahnute linky(streamy) z roznych sluzieb,ktore ponukaju iptv služby (poda,m-zone,cetesTV,dragon,gecom,imafex atd atd atd)

jožko

Co je lebsie iptv alebo sat

Při uvažování ve smyslu že "není d§ležitá cesta, ale cíl" je OTT jen slovíčkaření, i "OTT" je IPTV, to za prvé... za druhé IPTV, jako televize přes net je dnes technicky na úrovni možná ne špičkových SAT providerů, jao NTV+ nebo SKY, ale Skylink trumfnou. dají se zaplatit služby, kde je kvalita opravdu špičková, o obsahu nemluvě.... nemusíš řešit velikost a natočení paraboly, počasí, nic... jen kvalitu připojení... Zrovna koukám na tenis Konta - Halep na BBC One 1080i. Jak to říkal pantáta "sexy mozek" Jyrka Paroubek? Kdo z vás to má??? :-))))

Hlavní deviza IPTV je ale jeho přenosnost, kdy playlist máš všude sebou... doma, v NTB, tabletu, mobilu... a všude, kde máš alespoň 5 gigabit WiFi se koukáš... bez ohledu na geografické umístění, počasí, orientaci vůči světovým stranám

motanek79
Registrace: 10/2013

@jožko

Jožko ja sa tu hádať s Tebou nebudem. Máš kradnuté linky. A to je všetko.

petersk

IPTV srovnatelné se satelitem

IPTV v super kvalitě vypadá takto: https://uloz.to/!K2GMe0SVR22Y/vlcsnap-2017-07-11-19h46m10s621-png A srovnávat se dá jak se satelitem,tak s kabelovkou.

jerzy
Registrace: 7/2008

@petersk

ale ved sa ani hádat nemôžeš,lebo píšeš pravdu...ved áno mám vytiahnuté linky(streamy) z rôznych iptv služieb,ktore ponukaju TV..ako ti to mám ešte napisat po činsky alebo po rusky?a končím aj ja už debatu,lebo zas tu očakávam debatu ludí,ktorí budu pohoršení touto diskusiou

jožko

@jožko

Len Tvoja reakcia je nepodstatná v tomto vlákne. Ja viem, že sa tu chceš ukázať v tom svetle, že Ty máš kradnuté všetko a zadarmo, ale tázateľ tu chcel niečo iné.

petersk

@petersk

myslim si,že tvoja reakcia je tu práve uplne zbytočná,lebo doteraz si mu tu nič normalneho nenapisal a reaguješ len namna..ja som mu napisal normalny prispevok a rady a vyhody..nech ide do toho a nech si zaplatí nejaku iptv alebo ott službu a myslim si,že neolutuje..to či pouzije legalnu alebo nelegalnu je jeho vec a nie tvoja..a ostatné tvoje citové výlevy mna nezuajmaju a ani neviem načo mi ich píšeš?

jožko

@elixir01

pokud máš kartu a viděl jsi někdy sat skylink,tak si to zkus sám,pc máš,pokud nemáš nic,zajdi do slušné prodejny sat techniky a mají tam oboje k vidění

pierrepetr
Registrace: 5/2006

5 gigabit WiFi

týmto prispievateľ definoval svoju technickú zdatnosť a prínos pre túto debatu ... inak tá jeho "cesta" je dôležitá, lenže zbytočné je vysvetlovať rozdiel medzi unicastom a multicastom niekom kto má 5 gigabit WiFi :)))

mmc
Registrace: 1/2006

@motanek79

5 gigabit??wifi,ty jsi mimozemšťan???

pierrepetr

@pierrepetr

no tak mega, sorry :-)

motanek79

@motanek79

no sorry beru,ale 5 mega je na slušný esdéčka max.

pierrepetr

@pierrepetr

Jsou (HD) IPTV i s 15000 :-) ale beru, že IPTV je doplňek, nikoliv náhrada sat

motanek79

@motanek79

ano na dovolenou ideál,tam pak škemráme za nízkou kvalitu,net na kulový

pierrepetr

RE: Co je lebsie iptv alebo sat

tak po celym dni prijdu na parabolu a co vidim... kdyz se objevi topic o IPTV, musi v nem zarucene byt prispevek od jozka, kterej zase zdurazni, ze ma "playlisty" a ze "nikdo nic zadarmo neda" a ze on je ma uz x let funkcni atd... ach jo, jozko, nic proti, ale tohle uz je normalne nejakej fetis, normalni uchylka :laughing: Chudak ten tazatel, co vytvarel tohle tema :lookaround: Rv Tak tedy pro nej- co jsem pochopil, pises o IPTV, ale myslis hlavne OTT, protoze IPTV poskytovatele jsou vetsinou totozni s poskytovateli tvyho internetoveho pripojeni (z podstaty fungovani IPTV), tudiz pokud mas O2, muzes mit IPTV od nich, pokud mas netbox, muzes mit jejich IPTV, vyjimkou je treba Kuki, kterej provozuje IPTV v siti partnerskych poskytovatelu internetu, ktere muzes najit na webovkach kuki. No a co se tyce OTT, pak legalni sluzba u nas nejlepe asi vychazi zapni.tv, hovorime-li o sluzbe poskytovane beznemu uzivateli, ne zazranemu fanouskovi fotbalu (ceske ligy nebo spanelske ci anglicke). U nich je moznost sledovani nejen pres web ci mobilni zarizeni, ale muzes si playlist exportovat i do tve smart tv v podobe m3u8 souboru (o cemz tady v jinem kontextu jozko hovori jako o iptv playlistu :lookaround: ). Alternativou (myslim na slovensku) jsou pak tebou zminene Magio, pak myslim, ze i Antik ma takovou sluzbu, pripadne Digi Go (hodne stesti a trpelivosti preju...) nebo UPC neco taky asi ma. Tak snad jsem aspon trosku poradil :)))

MartinP
Registrace: 8/2016
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra