![]() |
|
Koupit/nekoupit malinu ?Prosím Vás, jaký máte názor na koupi Raspberry Pi3 (komplet) pro začátečníka a to pro sledování HbbTV (Ivysílání TV) a mnoho dalších aplikací o kterých teď ani netuším? ANO/NE nebo raději koupit něco jiného ? Děkuji za odpovědi.![]() |
mkolega
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 165 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Raspi + HifiBerry + Volumiopre mňa konečné riešenie na počúvanie muziky z nas-u . ani som netušil, že hudba môže znieť tak skvele za tak nízku cenu. VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 549 |
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?jj Burr-Brown převodník to je něco !! |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@drobečekTak jsem koupil DI WAY AND 50, a hraju si s tim a moje TV a ja taky je o neco chytrejsi... . Mam prosbu, mam tam i nainstalovane KODI, kladu si otazku, ze bych asi mel dokoupit 32 GB kartu, popripade nejaky USB disk - 750 GB, nebo vice. Nekam se ty tisice filmu a serialy a dalsi soubory musi ukladat, pokud to chci pouzivat... . Predem dekuji za rady, ci doporuceni... .![]() |
mkolega
![]() |
|
@mkolegaradši si zaplať datový prostor v úložišti,když už si musíš stahovat,co je jinde už uloženo |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
@pierrepetrMoc díky za rady, po troše hledání na webu jsem rozchodil KODI + nějaké doplňky a nestačím se divit co tam všecko je ... . Zaplatil jsem si i webshare VIP, mam tam 500 GB... . Koupil YATSE a uvedl do chodu - kdo si hraje - nezlobí. Zatím se rozhlížím co tam (v KODI)všecko je a koukám na nějaké filmy, či si pouštím muziku přes domácí kino. Android krabičku jsem rozchodil, děkuji za rady na tomto fóru. Otevřel se mi novej svět ... .![]() ![]() ![]() ![]() |
mkolega
![]() |
|
RE: Koupit/nekoupit malinu ?Cha, cha na těch 500 GB se nikdo nechytil (nikdo nereagoval), je tam "pouze" 50GB ... .![]() |
mkolega
![]() |
|
@mkolegaškoda sosáče a befun |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
@pierrepetrTak, tak. Já jsem si na rok zaplatil Stream cinema... . To teď v Kodi frčí ... .![]() |
mkolega
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |