![]() |
|
Nová sestava - nefunkční SkylinkDobrý den, jsem úplný začátečník. Koupil jsem komponenty - parabolu s dvojitým LNB, přijímač Ferguson Ariva 203, dále modul GoSAT Irdeto CI+, kartu Skylink, kterou jsem aktivoval a s registračním poplatkem bych měl mít aktivovaný balíček komplet na pár dnů. Problém je, že to nefunguje, FastScan nenajde nic. Možnou příčinu bych viděl v nasměrování paraboly, ale tam se jeví, že oba přijímače (Port 1 a 2) signál mají a směr je správný 23.5/33 (Astra B). Kanály zdarma chytám na oba (normální scan bez karty). Druhá možná příčina by mohla být, že ta Ariva umí jen CI a neporadí si s modulem/kartou CI+. Třetí je, že aktivace u Skylinku není funkční. Ale nevím. Poradil by mi někdo, co zkusit? Díky |
ctverec
Registrace: 7/2017 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
RE: Nová sestava - nefunkční SkylinkAntos, to ale pouze v pripade, ze mame k parabole dobry pristup a dosahne se lehce na drzak LNB konvertoru při zaaretovane parabole. Pokud je to na panelaku s drzakem u okna, tak tam asi tezko budeme provádět tento manevr.-) To by si musel mit třímetrovou ruku.-) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 657 |
![]() |
|
@HYPERMám na panelaku 46 antenu,u okna na zdi stavítko na 4 satelity(Kč víc možno,ale nevyužíval)a čaruji a s tím jak chci a na původní pozic se vracím v 5 vteřinach.Teď teda zrovna nee,jsem v K L za Radhoštěm, správuji přízni co s dá na. chalupě.Za chvíli pojedu přes Frídek do Kunčic,tak mávejte z okna,kdo tady bydlí po cestě ![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
sestavaV tom telefonu se to špatně píše,tak si ty písmena domyslete lingvisti![]() |
korkoran
![]() |
|
@AntošVšak teď mám singl LNB ;) |
ctverec
![]() |
|
@ctverecTak teď nasaď dvojče,aby byla koule v levo, když koukáš do talįře ze předu,a budou ti hrát Němci,na ty musíš musíš šilhat,né na Skylink,ten má slabšï signál |
korkoran
![]() |
|
@ctverecNamísto dělání ze sebe "haura" sis měl pročíst rubriku ABC: https://www.parabola.cz/abc/![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
RE: Nová sestava - nefunkční Skylinkkoukám že jsem napsal ptákoviny,ze předu koukáš na A1kouli v pravo od středu,kde je Skylink koule |
korkoran
![]() |
|
@korkoranJj, vím. Signál se od paraboly odráží na druhou stranu. Tam musí být LNB. Astru 3B uprostřed. |
ctverec
![]() |
|
@ctverecZačínáš se mi líbit,v kterým kraji bydlíš,ALE jen kraj,jinak dostaneš banán od správce? |
korkoran
![]() |
|
@korkoranKraj jako kraj. Jihomoravský. Zákaz zveřejňování osobních údajů je zajímavý (ne že bych se k němu chystal). Zřejmě panika kolem zákona o ochraně osobních údajů. |
ctverec
![]() |
|
@ctverectak to si moc nepokecáme,já jsem JZ |
korkoran
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61 | |
![]() |
|
![]() |