Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Klasika z Mnichova

V sobotu na 3sat přímý přenos z odeonplacz od 20.15 do 22.25 asi s přestávkou.Čínský virtuoz LANG LANG a další.
Nebo též v sobotu na BR ze stejného místa od 20.15 do 22.45 starší záznam.

staman
Registrace: 2/2015
Odpověď v diskusním vlákně

@staman

Na 3sat píšou, že místo onemocnĕlého Lang Langa vystoupí bubeník, resp. hráč na bicí Martin Grubinger.

rs505
Registrace: 11/2009

RE: Klasika z Mnichova

Bubeník namísto pianisty? Mít koupenou vstupenku,nevím jak bych to řešil.Langa je docela často vidět na Unitelu i Bravě.Hraje trochu na efekt,ale jinak výborně.Jako ostatně většina asiatů.

sigur
Registrace: 5/2010

Klasika z Mnichova

Škoda,ještě že nemám lístky. To bych chtěl vrátit peníze.Většina současných pianistů Lang Langovi nesahá ani po paty.Jinak dík za upozornění stamane. Těch jeho vystoupení live není moc.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

RE: Klasika z Mnichova

Tak jsem to právě zabalil. Asi nejsem dostatečně muzikální.

rs505
Registrace: 11/2009

Klasika z Mnichova

Perkusionista nebyl adekvátní náhrada za Langa spíš mi to připomínalo hudbu z planety opic přestal jsem nahrávat po pěti minutách.Uvidím co bude po přestávce.

staman

@staman

Perkusionista opravdu nebyl adekvátní náhrada za Lang Langa.Ale kdo vydržel do druhé části,tak nezaváhal.Rusalka a Šostakovič v brilantním zvuku a obraze - to byl zážitek.Bitrate 1,9Mbit na BR.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

KLASIKA

Vydržel jsem na druhou část a ještě jsem si přeladil na BR kde šel zvuk DD5.1 na 3sat jsem to nezkoušel.
V EPG nebylo na BR uvedeno že se jedná o živý koncert, proto jsem si myslel že se bude jednat o nějaký záznam.Německy neumím tak že si netroufnu číst články na teletextu.Jsem rád že rozluštím v EPG o jaký pořad se jedná.

staman

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra