![]() |
|
pan administatorZdravím pana zřejmě nezkušeného protože mě vyf. .... kvůli memu názoru a nazvani někoho pitomcem.Pane když já jsem měl satelit vy jste byl v plenkách.Byl jsem patnáct let mimo republiku.Pořídil jsem pro syna Flixtv.Mo nestačím se divit jak se to tu změnilo a kdo to tu vede. jako za (nevhodné slovo)u. Ještě že jsou jiný a daleko lepší Fóra kde se člověk opravdu něco doví |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@bohus31Aha, tak jsem se spletl. Tehdy jsem ještě byl 8 letý dítě a žil pouze v It, takže jsem neměl přehled... Tele 5 v podstatě kopírovala vysílání jako její sesterská Canale 5, akorát že v němčině.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
na astrusom cakal do februara 1989, kym zacala vysielathttps://www.youtube.com/watch?v=shxB9UWi4ug dovtedy som rad sledoval orbitalne pozicie 60E alebo 13E https://www.parabola.cz/album/foto-1075/ ![]() Popis fotografií: [1] SUPER CHANNEL - ESC 13E_1988 Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
Super Channelale moc dlouho nevydržel.Dávali tam fajne klipy,ale pal byl šlus... :-(_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
@francksom od teba o dve dekady starsi. Aj preto si musim pomahat ku svojej pamati mojimi starsim VHS nahravkami alebo foto. Aj tak dnes trochu zavidim mladym ludom, pretoze maju vacsie nielen technicke moznosti ako sme mali v tej dobe my...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31No nevím nevím jestli je závist na místě. Právě díky internetu, fb apod už lidi spolu mluví minimálně. Dřív, když jsem chtěl mluvit s kamarádem, tak jsem na něj musel dole zazvonit a čekat až přijde za mnou dolu. Dnes nám stačí messenger. Dřív když jsme se jako kluci pohádali, tak jsme si dali přes hubu a druhej den jsme byli opět nejlepší přátelé. Dnes se pošleme do pr přes messenger a je konec přátelství.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
to je faktfranck...technicke moznosti vedia ludi nielen priblizovat ale aj vzdalovat. Jednoducho niekedy stacila v CSSR jedna celostatna ciernobielatv stanica a ludia mali k sebe blizsie aj bez existencie PC, NETU alebo mobilu... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Přesně tak. Naštěstí tady v It si lidi mají stále blízko, protože to máme v povaze, ale už to taky není jako dřív.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
motanek79"člověk, který toho zažil tolik.......nepotřebuje pro svou pomoc tyhle stránky jako takové, ale holt jsou lidé, kteří bez sebelítosti žít neumí" -pekne si to napisal. Len dodám či poopravím - a svojej sebaprezentácie . 👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: pan administatorNěkde ve svých krámech by našel reciver dělaný od jansy a AR...a u kamaráda handic....![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 671 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |