![]() |
|
ČT Sport Tour de FrancJsem zhnusen spolukomentováním toho hosta ve studiu a těch jeho řečí a přihlouplého smíchu. A ten redaktor ho nemůže típnout nebo co? Nevím, kde si stěžovat, tak to dávám tady. |
halib
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 116 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 92 | |
![]() |
|
@sigurNo, ono to tehdy vypadalo, že Marshallův plán přijmeme. Jenže pak se jelo do Moskvy a po návratu řekl Jan Masaryk památnou vĕtu: ,,Odjížděl jsem jako ministr zahraničí a vracím se jako Stalinův pacholek." Ale radĕji to už nechme být, kdo chce, ten si to dnes, zaplaťpánbůh, může vyhledat.P.S. Co Mahler? Pro mĕ to není srozumitelné, holt mi nebylo dáno, tak jsem ani nenastoupil na start a pustil jsem si Braniborský koncert č. 4 ... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Bach od Mahlera dělí dlouhá doba a to i stylově.U Mahlera doporučuji začít s první symfonií Titan.Je nejkratší a nejsnáze poslouchatelná s dozvuky romantismu.Z těch dalších zkuste alespoň pomalé věty,které mají silné melodie. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
chlapi!!!už se na to vys*te a nehágejte sa-je to zbatešné!!!Komanči jsou v pi*i a Svět se točí dál-naštěstí!!! ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
@sigurCirca 200 let, co je to proti vĕčnosti...![]() ![]() |
rs505
![]() |
|
zítra AlpyKdyž už jsme u tématu, zítřejší etapa stojí za sledování celá - parádní kopce v Alpách:Croix de Fer (2067mnm) a Telegraphe+Galibier (2645m), mám je projeté vlastníma nohama už cca 20 let tomu nazad (pro ty co neumí počítat tzn. po převratu), za komančů bych se dostal tak akorát do pi*e a ne do Alp |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: ČT Sport Tour de FrancZítra si to pouze nahraju, páč děláme přenos koncertu z ČK pro celou EBU, za komančů tak maximálně pro soudruhy z RVHP a to nějakou picovinu.Galibier je megakopec, krásná trasa a pohledy. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT Sport Tour de FrancZa mě absolutně neodhadnutelný zítřejší vývoj.. Z hlediska podmínek na Galibieru předpovídají možné přeháňky a protivítr z jižních směrů (i když ne moc silný), takže celý závěr etapy by měl by být protivítr, event.boční, což je zrovna na Galibieru pro sólistu dost problém!! Takže to nebude možná moc nahrávat solo únikům... ale uvidíme, kdo zítra rupne.. v kom chytnou saze, nebo kdo bude šetřit na následný dojezd na Izoard..??? hlavně už by nemuseli padat na držku ve sjezdech... toho už pro letošek snad stačilo![]() |
lance
![]() |
|
RE: ČT Sport Tour de FrancNa dnešní etapu jsem hodně zvĕdavý, hlavnĕ na to, jak si povede Fabio Aru, pro mĕ překvapení. Třeba se mýlím, ale zdá se mi, že nemá takovou podporu od svého týmu (ASTANA), jako jeho konkurenti od svých stájí... |
rs505
![]() |
|
@lancejsi frajer a klobouk dolů!když si je teda dokonce sjel sám.Já bych byl schopný maximálně nechat si kolo vynést nahoru a pak šupem sjet-do jo.Ale jinak ne![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak dnes to bude mega boj a kdo ví,kolik borců odpadne... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96Pouze hobby, bývávalo... pro hobíka je to pouze o tréningu, dnes už bych si tam moc neškrt, ne kvůli samotnému věku ale kondici... Zítřejší finálový Izoard jsem si taky vyjel, ale z druhé (hezčí) strany od Brianconu, zítra se pojede opačné z jižní strany - samé šutry a suť, "humus" už na pohled, všechno na slunku...![]() ![]() |
lance
![]() |
|
@lance![]() ![]() ![]() ![]() Jak jsem předpokládal.Vypadl a zrovna M.Kittel-to bych nečekal,ale asi to bylo kvůli tomu pádu.Musí to být pěkný hnus,"holým tělem "(ruce,nohy) dřít asfalt.... ![]() ![]() ![]() ![]() Tak zítra zdar TdF ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
tour de francezitra ma Bardet a Uran velkou sanci sundat Froome ale musi se domluvit a pak si to rozdaj mezi sebou.a zajimava muze byt jeste sobotni casovka. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1zítra si povíme..![]() |
lance
![]() |
|
RE: ČT Sport Tour de FrancDnes celkem nuda. Ale ten kruháč, to byla paráda! |
rs505
![]() |
|
RE: ČT Sport Tour de FrancNuda je denne. Treba im zobrať vysielačky , takto to bude oničom.👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
@fannprý to má už od příští sezony tak být a sportovní ředitel už nebude dávat "povely" svým koním a jak píšeš-bude to ůplně o něčem jiném - uvidíme,jak to po 10 letech ptovozu vysílaček v závodech bude...![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: ČT Sport Tour de FrancI dnes se jezdí některé závody bez vysílaček a zas tak moc se od závodů s vysílačkami svým průběhem neliší... a i kdyby k zákazu vysílaček došlo, bude otázka času kdy si pár lidí pořádně rozbije hubu při nějakém nečekaném problému před kterým nemohli být přes vysílačky včas varováni... a vysílačky se do závodů včas vrátí.. Je to asi podobné, jako byste chtěli aby fotbalisti nebo hokejisti hráli na place sami bez trenérů, to by to hemžení na hřišti taky asi bylo pro diváky zajímavější... ale asi by to k větším vítězstvím nevedlo![]() |
lance
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 92 | |
![]() |
|
![]() |