![]() |
|
Sport 1 a Sport 2 se sekajiMate to taky tak? Na LG se to deje uz od vcera. Je to v pravidelnych intervalech, rekneme jednou za ctyri minuty![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Sport 1 a Sport 2 se sekajiSolo V2, 4k, DM900 ani LG-UG8507 ziadny problem.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
to Lolem123Nemůžeš si půjčit od někoho jiného jiný přijímač, ať vyloučíš signál, že je špatný. Kdyby to fungovalo OK, tak bych řekl, že na tvém přijímači odešel nějaký kondenzátor, zkus se podívat, jestli není nějaký nafouklý. |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
@jurasekMam modul irdeto. Vsechno ostatni fakci bez problemu, jem ty sporty se zasekamaStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Sport 1 a Sport 2 se sekajiMě to dělá taky.. Sport 1 a Sport 2 záseky ve vysílání zhruba po 4 min. Sport 1 také na Skylink ochutnávka |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: Sport 1 a Sport 2 se sekajiTak jsem zkusil nahrát cca 30 minut Skylink ochutnávka a nikde v datovém toku žádná chyba.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Sport 1 a Sport 2 se sekajiskúsil by som prekotrolovať či je, alebo ak nie je, tak stiahnuť najnovší FW ako do TV tak aj na modul. |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
![]() |