![]() |
|
Problém s nastavením LCDPokaždé, co nastavím přes webové rozhraní LCD (tzn. přidám čas, nastavím barvy, přidám zobrazování dalších informací jako název poskytovatele aj.), tak druhý den se nastavení LCD vrátí do původního stavu. Netušíte někdo, kde může být problém? Děkuji. OpenATV 6.1Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
Problém s nastavením LCD (# 31)A skúsil si po nastavení vo web rozhraní vypnúť prijímač? Stalo sa mi v openATV 6.0, že až tak si uložilo nastavenia. |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Problém s nastavením LCDzkoušel jsem to až nyní. Bohužel stejný výsledek. Pořad se to ztrácí.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
Problém s nastavením LCDNení náhodou TV v modu " Prodejna " ?Prolézt menu, zvolit mod " Domácnost ". V případě, že v menu výše uvedené volby nenajdeme, doporučuji uvést TV do továrního nastavení, je možné že mod Prodejna vs Domacnost lze navolit pouze po továrním nastavení, po zvolení režimu už nemusí být volby dostupné v menu. |
miravopi
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: Problém s nastavením LCDmiravopi: měl jsem na mysli LCD panel na set top boxu VU+ Duo2. Takové režimy jsem tam neobjevil, ale o to víc bych se obával aktivací továrního nastavení.. do toho se mi moc nechce.. kdo ví, co by to způsobilo.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
![]() |
|
![]() |