![]() |
|
Test na THORUCo to je za testy na Thoru nevite nekdo fr,11919 V 28000 ze by freesat prekvapil? |
STEAUA
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE: Test na THORUJj, taky jsem o tom cetl. Je tam asi 20 pozic test v MPEG-2, ale parametry se muzou ještě zmenit. Zatím se k tomu nechce UPC vyjadřovat co tam bude. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Test na THORUUPC DTH: Viac ako 20 test kanálov na novom transpondéri (0,8°W)freeSAT: Letný maratón kreslených rozprávok pre všetkých zákazníkov freeSAT pridáva do ponuky dva nové HD programy freeSAT: Zmeny v programovej ponuke od júna 2017 Nick Jr. v češtine testuje na satelite Thor 6, do ponuky ho pridá freeSAT vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Test na THORUPříprava a přechod na mpeg4....![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: Test na THORUTaky si to myslim a asi budou nejaky TP casem postupne vypínat v ramci uspor. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
freeSatNemuže nikdy ničím překvapit-leda slibováním a to je asi tak všechno z jejich strany.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Test na THORUAsi to nebude nic moc,po prázdninách mi končí smlouva,tak jsem zkusil zavolat,jestli nebude nějaké překvápko,ale bylo mi řečeno,že rozšíření neplánují,anebo že by něco zatím tajné...![]() ![]() ![]() |
Rosici
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: Test na THORUrosici: to nemá cenu se takhle informovat. Xkrát řekli, že o rozšíření nabídky rozhoduje jejich hlavní pobočka mimo ČR. Oni sami neví.. což už se ukázalo. Nejednu dobu tvrdili totéž a za pár dní došlo k rozšíření programové nabídky. Bylo by lepší, kdyby si to Freesat organizoval v ČR sám.. to by pak dokázal i rychleji reagovat na potřeby diváků.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
![]() |