![]() |
|
ANDRE RIUE kdy?Nevite nekdo kdy bude? |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
RE: ANDRE RIEU kdy?Nyní už to jede. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: ANDRE RIUE kdy?No, tak jsem si to pustil na chvíli a mám pocit, že jste se všichni asi zbláznili. Právě zpívá David Hasselhoff, opravdu "zážitek", obraz a zvuk pěkný. Hezky se dívá na nizozemské a německé důchodce jak si užívají na pěkně vyzdobeném náměstí, ale to je asi tak všechno. Všechno je uměle zinscenované a sestříhané. Tenhle druh umění mně vůbec nebere a klidně mně tady můžete i ukamenovat...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: ANDRE RIUE kdy?Nikdo Tě kamenovat nebude. Ten Hasselhoff byl těžký úlet. Mizerný herec, a ještě horší zpěvák. Tady se Andrého volbě divím. Když tam měl stařičkého Triniho Lopeze, to byla jiná káva. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasBohužel jsem stihnul posledních cca 30 minut, nebude někde k mání záznam? |
yardac
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@yardac29. a 30.7. bude repete... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@rs505Bohužel tou dobou budu mimo republiku :-( |
yardac
![]() |
|
@yardacTos viděl tu nejpitoměší část. Záznam mám , ale veřejně ho nikam vyvěšovat nebudu. Jelikož ještě nemáš PM, budeš muset najít nějakou cestu ke spojení. Jen tady probůh neuváděj svou mailovou adresu |
konas
![]() |
|
RE: ANDRE RIEU kdy?Opravil jsem to zkomolené jméno.Jinak nevím jak včera, ale dnes byl trochu opožděný zvuk. Jinak nádhera, jako vždy. |
sateliťák
![]() |
|
@sateliťákOpožděný zvuk? To by byla v digitálu rarita,ničeho jsem si nevšiml. Teď jsem to kontroloval na moderátorce, a sedí to. |
konas
![]() |
|
@konasTo ja vim (neuvadet....), u PM v profilu mam napsano nepovoleny a nevim cim to zmenit. |
yardac
![]() |
|
@yardacMáš asi málo příspěvků |
konas
![]() |
|
@yardacJedinou možností, jak si aktivovat PM, je poslat do redakce Paraboly poníženou supliku a tiše doufat...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: ANDRE RIUE kdy?Hasselhoff bol úlet, ale to mozartovo requiem, tak to bol klenot |
robolimo
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
@konasBylo to krásně vidět na té ženské jak tam dělá většinou blbosti, je sedí blízko Andrého, hrála na klarinet a potom měla sólo na dudy. Dudy hrály a ona zrovna ne. |
sateliťák
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
![]() |
|
![]() |