![]() |
|
archiv czskzdarec chlapi ,včera jsem chtěl mrknout na film z doplnku sosáč z archivu czsk v E2 a po spuštění filmu mě to po asi 2 minutách vyhodí na hlavní nabídku filmů .Dělá mi to u každého filmu v Sosáči.Ještě minulý týden jsem zkoukl myslím 3 filmy a v pohodě od začátku až do konce .Ted film běží 2 minutky a finito.Nevím co je za problém ,jediné co mě napadá tak bude problém z doplnkem Sosáč,poněvadž jiné doplnky v archívu to nedělají.Image se mi moc předělávat nechce páč myslím že to tím nebude,když mi to minulý týden nedělalo.verze archívu kterou mám nainstalovanou je 0.74.přijímač mám linuxový Vitamin s E2.Díky moc za každou radu.![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: archiv czskSosáč je už spoplatnený. Ináč už tu o tom bola reč![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 623 |
![]() |
|
RE: archiv czskJá nevím, já mám pocit, že to děláte schválně a děláte jsi z onééého (nevhodné slovo)ky.../chce to číst pár vláken dozadu/Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: archiv czska jo tak se moc omlouvám ,to mě uniklo ,díky moc mějte se . |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
archiv czsk- Jak zaplatit ?Snažil jsem se, nenaše jsem kde a kolik...Když ta mi dejte "Soukromou zprávu". Díky |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
@bob.rVyhozené prachy za sosač,ucet na webshare v akci za 400, jinak 600/rok a máte kvalitní plugin Stream Cinema CZ a SK + samozřejmě neomezené stahování z webu. |
pedrodc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@bob.rstreamuj.tv |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
Stream CinemaKeďže je sosáč tak ako je ,predplatil som si Webshare.Pri pozeraní napriamo všetko OK ,ovšem keď si chcem odtiaľ odtiaľ film stiahnuť na interný HDD do receivera (Gigablue HD Quad Plus ,Image openATV verzia 5.3)tak ide receiver do reštartu.Má niekdo nejaký nápad?Ďakujem. |
robina2
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: archiv czskJak vám jede Stream Cinema.Mě se při pouštění 1080p strašně moc cuká.Mam 100mb připojení. A Gigablue HD Quad plus |
priper
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: archiv czskMám pripojenie cca 10 Mb/s a v podstate mi to ide normálne iba pri vyťaženom pripojení mám podobný problém ,keďže mám neverejnú IP adresu. |
robina2
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
@priperStream Cinema jede v pohodě bez cukání pokud máš zaplaceno |
georg11
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: archiv czskZaplaceno mam.Tak to je divný mě 1080p cukají pořádně.Jde to tam nák nastavit |
priper
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: archiv czskJaka je adresa na tu registraci a zaplaceni strimuj.cz |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: archiv czskKdyž zaplatím co pujde sosac?nebo streamuj cinema cz? |
frenk2
![]() |
|
@frenk2Ty jsi jak hotentot, neumíš číst - streamuj.cz - sosac, webshare.cz -streamcinema |
matchboxx
![]() |
|
RE: archiv czskNapis to polopate zaplatim tech 750kc a pude spustit co?nikde neni psane co pujde |
frenk2
![]() |
|
RE: archiv czskTy jsi jak hotentot, neumíš číst - streamuj.cz - sosac, webshare.cz -streamcinema !!!!!!!! |
matchboxx
![]() |
|
![]() |