![]() |
|
AB Cryptobox 700 HD a nahrávánízdravím majitele tohoto přijímače a prosím ty, kteří pravidelně nahrávají pořady na flešku (nebo ext. HDD), aby napsali, jaké používají paměťové médium a jaké fce PVR receiver má (např. nekódované nahrávání, přenositelnost záznamu na PC, rychlé převíjení se značkami, je-li využito EPG pro časovač, atd. ..).A také, má-li Cryptobox nějaké mouchy. Zdá se mi za ty peníze docela OK. Předem dík ... |
cikan
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: AB Cryptobox 700 HD a nahráváníza A : je správneza B : je správne za C : je správne za D : je správne vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@oneeeeeza E: das will mir nicht einleuchten |
cikan
![]() |
|
muchyNahrávanie nenahrá ďalšie zvukové stopy (to by som predpokladal), ale ani DVB titulky (to by som nepredpokladal). Rovnako sa titulky nezobrazujú ani pri timeshifte.Používam prastarý externý HDD, FAT32, veľa zlých sektorov :-), funguje bez problémov - len pri prehrávaní občas obraz troška trhne, ale možno len nestíha HDD (bežnému pozeraniu to nevadí). Nahrávanie je zakódované a pre prehrávanie "inde" je ho treba skonvertovať windowsovským programom (našťastie funguje bez problémov pod WINE), konverzia je dosť pomalá. Ak počas nahrávania vypadne na dlhšiu chvíľu (minúta alebo tak) CAM, pri prehrávaní skočí na koniec nahrávky. Dá sa pretočiť ručne, ale človek si musí dať pozor, aby nepretočil pred ten výpadok, lebo to zase skočí na koniec... Ďalšie body nesúvisiace s nahrávaním: Je možné zadať maximálne 32 IPTV programov, a IPTV programy sa zapínajú osobitne, nedajú sa zaradiť do číselníka medzi satelitné programy. Len SCART a HDMI výstup, chýba CINCH. USALS má možnosť fine tuning, ale po potvrdení si ho nezapamätá (pri diseqc funguje) Veľké plus: na moje prekvapenie prijímač podporuje multistream(!). Len root a gold, nie combo, ale poteší... Za tú cenu to bola vynikajúca kúpa. |
garabik
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 93 |
![]() |
|
ďalšie muchyEšte ma napadlo:- dlhé zapínanie (minúta alebo tak) - (mimovoľné) stlačenie EXIT počas pozerania s titulkami titulky vypne - manuálne prepnutie formátu obrazu je neintuitívne - výber FAV je neintuitívny (nerobí sa šípkami doľava-doprava, ale opakovaným stláčaním FAV) - editácia poradia vnútri FAV skupiny je extrémne neintuitívna (treba si to zapísať, keď na to človek príde :-)) - manuál je veľmi stručný, prakticky nič z netriviálnych funkcií sa z neho nedá dozvedieť - programy sa dajú editovať vo windowsovskom programe (funguje bez problémov pod WINE), ale jeho ovládanie je natoľko (nevhodné slovo)né, že radšej editujem diaľkovým ovládačom... - existuje androidovská app pre streamovanie v rámci LAN, ale nefungovala mi na všetkých zariadeniach. Do PC sa streamovať nedá, prijímač poskytuje (podľa sniffovania prevádzky) nejaký RTSP stream, ale prístupný nedokumentovaným vlastným protokolom. |
garabik
![]() |
|
@garabikdíky, ještě prosím upřesni - při vložené kartě (třeba skylink) není tedy na výběr v menu PVR "nahrát nekódovaně"? Jde mi o možnost přehrání nahrávky v přijímači po změně klíčů. A ještě možnosti rychlého převíjení (nejen 2x, 4x, 8x, 16x atd.) .. |
cikan
![]() |
|
@cikanNahrávka je (IMHO) odkódovaná, ale prijímač si ju zakóduje svojim vlastným spôsobom, aby sa (oficiálne) nedala prehrať inde. Preto ten PC program na odkódovanie. Ako vedľajší efekt na AB nejdú prehrať .ts a .ps nahrané na inom satelitnom prijímači.Rýchle prevíjanie funguje (2× až 24×), ale reaguje subjektívne citeľne menej svižne než v mojom predchádzajúcom prijímači (Amiko STHD8800). |
garabik
![]() |
|
RE: AB Cryptobox 700 HD a nahráváníasi by som počkal na 750 HD - má mať alfanumeriký display a CI+ slot ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
RE: AB Cryptobox 700 HD a nahráváníNahrávám na ab cryptobox 652 hd. Nikde jsem nic nenastavoval a kodované nahrávky přehraju kdekoliv na pc či na jiném zařízení bez problémů. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
@ModřinaTo neplatí pre 700HD.... |
garabik
![]() |
|
@DzordzoNa to už čakáme od Vianoc :-/ Asi Cryptobox potrebuje dopredať zásoby. Aspoň dohoda s Antikom by tomu mohla pomôcť. |
garabik
![]() |
|
![]() |