![]() |
|
Srovnání UHD receivrůZvažuji výhledově koupi UHD přístroje, staré ultimo /jenom 1K/ dosluhuje a v podstatě pro mne přichází do úvahy 3 přístroje: Dream900, solo a ultimo4K. Ponechme stranou smysl 4K, jde spíš o ARM procesor. O jiných značkách neuvažuji. Dream s novým triple tunerem za 319éček vede jednoznačně cenou. Všichni "chválí", asi dobrá koupě, mně osobně vadí malý displej. Solo pro mně vychází velmi dobře, FBC tunery+dvb-t2 do zálohy za 359, slušný, je to první z těchto přístrojů a asi má nejvíc odladěný soft. Ultimo-moc pěkný ale s dvb-t tunerem za 589? Ten věčší displej za 240 éček /mimo lepšího vybavení/? Při koupi některých věcí /kolo a elektro na hudbu/ až tak na peníze nekoukám, patří k nim samozřejmě i sat, ale toto se mi zdá z pohledu koncového uživatele přehnané, nerad bych zase ale něco podcenil. Stejně asi počkám na konec roku, má vyjít zero a vylepšené uno, uvidíme...Pokud máte nějaké zkušenosti, prosím o reakci...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Srovnání UHD receivrůLoewe OLED - nová řada Bild.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
OLED + LoewePanely pro Loewe dělá opravdu LG, ale pokud mám informace správné (a myslím si, že ano), tak je to "zakázková" výroba, stejně, jako se dělaly panely pro Kuro (stále mi věrně slouží). Bild 7 už rok testuji a spokojenost, teď už si můžete vybírat z více modelů. Připravte se na trochu jiný systém ovládání, ale nic hrozného, to dáte:-) ! |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
@tukančekat až klekne plazma Panasonic? tam je velká šance , že tě přežije![]() 1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
@tukanAsi 1/2 roku to je, co jsem vyměnil Enigma 2 přijímač za KIII PRO DVB-S2 T2 C Combo 4K HEVC265, Android 7.1.1, funguje naprosto bez problémů, umí i oscam včetně powervu a biss a navíc kdo chce je také k dispozici neoficiální image a Libreelec, včetně podpory HDR a VP9, výhodou je že při přepínání z DVB na Kodi a naopak se Kodi nerestartuje, ale spustí se tam, kde jste naposled přestali. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Srovnání UHD receivrůNovinka:GigaBlue UHD Quad 4K už je aj na známom eshope. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 624 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |