Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Openbox S3 CI HD-jaký firmware

Zdravím.Tento přijímač neznám.Jaký firmware do něho prosím nahrát?(ICE karta,jen na dívání,nic více netřeba).Díky.P

pichac
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Openbox S3 CI HD-jaký firmware

Dej tam poslední z abéčka,ale nefrčí na tom..ice jede na všech spolehlivě..

Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž

Danny10
Registrace: 11/2012

Až tam dáš nový fw, musíš nastavit čtečku,co má z ICE karty číst-cryptoworks, nebo irdeto. Dál se nelekni, že jde obraz a nejde zvuk. Po změně fw je hlasitost stažena na minimum! Tenhle fórek mě poprvé trochu dostal. ;)

konas
Registrace: 12/2014

@konas

Dá se obraz tohoto přijímače srovnat s obrazem HDBOXu 9105+?Díky

hugo51
Registrace: 9/2009

@konas

Ahoj.A číslo firmware ,který používáš, si náhodou nepamatuješ?Dík

pichac

@hugo51

V položce HDMI COLOR MODE nastav režim YCBCR a obraz bude určitě srovnatelný,ne-li lepší.Netrpí totiž problémem všech receiverů s Ali procesorem - ztmavování temných ploch v režimu RGB.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

@táhlovej

Díky.Už chci mít klid a proto chci přejít na nelinux a na tento Openbox jsem četl slušnou recenzi,takže ho chci koupit.

hugo51

Posledný je v.139 a nájdeš ho na openboxfan.com

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

@pichac

Jak Ti psal "Danny10", Ice karta chodí s jakýmkoliv fw. Mám jenom obyčejnobou S3 mini, ale firmwary jsou v podstatě stejné. Já u své mini mám nějakou starší verzi 10 alternativní, ale na Openboxech chodí, všechny potřebné vlastnosti, i s ofiko fw. Ukrajinci se s tím nehrabou. Obraz se solidní na 1080p, s nastavením, co radí "táhlovej". Na stařičký linuxový AZbox HD premium, s OpenPli3, to ovšem obrazově nemá. Z HDboxem 90105+ to nemůžu srovnat, vůbec ho neznám. V některé serii byly problémy s kontakty čtečky karty, mě se to vyhnulo.
Jenom při zpracování záznamu v PC mě rozčiluje segmentování po 1GB. Openboxy totiž akceptují i formát záznamového media FAT16, čili pro OS Win95,98,Milenium.

konas

..pardon verzi fw 110.

konas

Díky všem.

pichac

@muju

fw také na satupdate.net

konas

@pichac

Tak mám starší verzi v.117 - k obecné spokojenosti, ale zkusím tu nejnovější v.139. A ty fw jsou, pro S3 mini, i S3 CI HD, opravdu totožné.

konas

@konas

Zkus si v S3ce otevřít video z youtube s názvem "Old Québec City,Canada in 4k" a uvidíš ,co S3ka dokáže zobrazit.Samozřejmě nastav v S3ce 1080p/60 a pokud máš možnost,dá se to video stáhnout a přehrávat(samozřejmě NE v S3ce) i se skutečným 4k rozlišením 3840x2160p !!!

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej

@pichac

Jestli nemáš rád fastscan,tak použij verzi 1.23.

táhlovej

@táhlovej

Je možné fastscan vypnout?U HDboxu 9105+ to jde.

hugo51

@táhlovej

Vím o S3 že umí hodně. Utkvěla mi v hlavě možnost příjmu modulace 16 a 32APSK, a mgcamd v základu, Čili vypnutí CW Skylinkem - zívačka! Další bod je DLNA ale já to je na studie za dlouhých zimních večerů. Na to video se juknu, ale až doma. Léto trávím na chalupě, kde mám jen připojení LTE modemem za krvavé peníze. Dík za tip.

konas

Taky bych měl jeden dotaz pro majitele S3. Umí S3 v SPDIF DD5.1? Nějak to nemůžu nalovit. AC3 mám samozřejmě zapnuté.

konas

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra