Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Technistar SIR

S tímto přijímačem nelze sledovat verzi HD programu BBC World News HD na Astře 19 - 11229 V 22000 2/3. Ostatní programy z tohoto transpordéru normálně hraji. Kanál je funkční - ověřeno na jiném sat. Sir píše že se na tomto transpordéru nevysílá tento program ale vyhledá ho.SD verze hraje bez problémů. Nemáte někdo podobné zkušenosti, popřípadě bude asi potřeba změnit firmware bude-li nějaký?

Modřina
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technisat Technistar SIR

Firmware není. Ukončený, uzavřený system. Mě zase na SIRu nehrají feedy MPEG2 HD, QPSK FEC3/4 s vysokým bitrate (15-25Mbps), MPEG4, v tomhle bitrate a modulaci 8PSK funguje. Ale to už jsme tady řešili, a zjistili, že cesta k nápravě nevede.

konas
Registrace: 12/2014

@Modřina

Ahoj. Mám naprosto stejný problém.

T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50

Jousi
Registrace: 12/2012

Někdo porušil DVB normy,pokud to není provozovatel,potom to musí být výrobce.Kdysi jsem k tomuto výrobci měl důvěru,otázka zní,zda je to problém všeobecný,nebo konkrétní (přístroje pro východ).Důvěru již nemám.

hdpe
Registrace: 11/2007

Sir byl kdysi určen a certifikován pro SkyLink, proto od něj nelze očekávat nějaké zázraky. Na sledování programů SkyLinku spolehlivě vystačí, na experimenty je nutno si pořídit něco jiného.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Pádná odpovĕď Technisatu na brexit! :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@Kibicak

Ta certefikace pro Skylink dlouho nevydržela. Mám na chalupě, pro výše zmíněné vlastnosti, SIRa z jedné z posledních serií, a tam po certefikaci Skylinku není už ani památky.

konas

Technisat Technistar SIR je upraveny vpodstate Technisat Technistar IR dodavany pro Nemecky a Rakousky trh. Za ty prachy si mislym, ze uz by mel umet i zvukovou normu AAC.

HYPER
Registrace: 11/2010

oprava: ma byt myslim.-)

HYPER

Technisat má dnes výhodu už pouze v přívětivosti DO pro starší lidi. Má velká tlačítka. Nic víc.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Nejpitomější nákup mého života! Taky je ve vyhnanství na chalupě, a tráví tu i zimu, v mrazu a nečinnosti. Kupodivu to snáší dobře.

konas

Mel jsem ho taky a po trech letech a něco mi zacal problém s pameti. Uz se to tu probiralo. Nepomohl ani servisni sw. Tak sel do vecnych lovist. Poridil jsem si druhy od kamaráda a ten uz jede přes 4 roky zatím ok u me babicky.

HYPER

Historická (a naprosto potvrzená) glosa praví ,že "po boomu následuje bum" :laughing: ,tedy jedné firmy,která měla naše případné problémy s přístroji Technisat (u nich zakoupených) úspěšně řešit,že?

hdpe
Registrace: 11/2007

hdpe

No klasická sinusovka nahoru, a pak dolů :-/ A tak dále ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra