![]() |
|
TV s built in sat tuner UHD koniec sat prijímačov!Každý si môže vyskúšať svoj sat tuner,či je UHD. Pozicia 51.5 E, 11 410 H, DVB S2/HEVC/UHD,45000,5/6, 8PSK, Promo 213. Ak vidíš program na svoj TV so SAT tunerom, máš UHD sat tuner! To je koniec pre všetky predražené 4k sat prijímače ! |
kisshorvat
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 92 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@kisshorvatKérem, én nem iszom semmit!![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@kisshorvatčlověče,než vlezeš na CZ-SK diskuzní fórum,tak se aspoň nauč psát!!!To snad není možné co ty být za mantinel.... ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
@rs505És ez még csak a probléma.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@jamess96Víš, co mu to dalo práce, ten blábol sesmolit, slabozrakému křesťanskému seniorovi ze Žitného ostrova? A to mu s tím určitě pomáhala jeho velká rodina a možná i přítel z L.A. A toho nitroglycerinu!!![]() |
rs505
![]() |
|
@WarderIgen, foként, hogy értem...![]() |
rs505
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...Všetci tu viete po maďarsky, tak kde je problém![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 628 |
![]() |
|
@peterskasi jsem vyjímka.nerozumím madársky.ale nikterak mi to nevadí![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@rs505![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
Omluva všetkým od Aš až po Ungvár.Prepáčte, včera som slávil narodeniny kolegu a ráno bola hlava ešte trocha nečistá a poplietla mi jazyk. Sľubujem, už budem iba pekne česko - slovensky. |
kisshorvat
![]() |
|
Líbí se mi maďarský způsob života, aleten signál na Belinsatu na 11410 H 27500 mne až tak neoslnil. Špatný není. Technisat ISIO STC (S-satelit,T-terrestial,C-cabel) dokonce změřil, že signál je vysílán ve 4k. Mám však pochybnosti o tom, že kamery na trati motokrosu byly 4k. Spíše se jedná o kamery Full HD a signál je přepočten na 4k. K tomu úsudku mne vede skutečnost, že všechny přijímané kanály mám přepočtene u mne doma na 4k v satelitním přijímači a až pak zobrazené. Už jsem namlsaný dost nadstandardním obrazem.Én tisztelettel köszöntöm a magyar munkatárs!!! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
@samorostSamorost Te jó ember es muholdas szakember vagy - si dobrý človek a sat macher. Éljen a magyar - csehszlovak testvériség, nech žije maďarsko - československé bratstvo. |
kisshorvat
![]() |
|
RE: TV s built in sat tuner UHD koniec sat pri...Józsi! Ki az aki ennyire válogat?![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@joscernemas pravdu, ja napr. mam TV UHD (Philips) so sat. tunerom a TV neprijima UHD kanaly, kodek HEVC je tam, ale v ori. FW nie je implementovany do sat. tunera a sluzi len na prehravanie z vonkajsich zdrojov... |
johnysk
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 369 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |