![]() |
|
okolo Polskaahojte prosim Vas nedava nejaka Tv preteky?dik za odpoved |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 172 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@rs505To už mám za sebou. Kupodivu je to angínová bakterie poletující vduchem, jak se vyjádřili lékaři ve Vinohradské nemocnici, kam jsem frčel ve 23,00 na pohotovost. Noha Ti oteče za dvě hodiny po pitomém škárábnutí. Já to měl od gumičky v ponožce.Ale k věci. Sice kopnutá husa se prý ozve, ale na borovičku nebo pivo bych Tě netipoval. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasNo, občas si cvaknu éteru, jako sličná Winnifred... Absolute Radio, Radio Gold, znáš to...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
@konasMorava a Slezsko nejsou Čechy a tak to prosím neházej do jednoho měchu. Jinak na Moravě a ve Slezsku neletí půllitry (ty převážně v Čechách) s borovičkou (možná jen částečně a hlavně zase na Slovensku) ale především slivovica nebo víno. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@rispostaPsal jsem Čechy a Morava. Slezanům se omlouvám.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@rispostaNevím, co furt řešíš, nikdo nebude používat a vypisovat jak blb furt pořád dokola "Čechy, Morava a Slezsko", protože jde jde o podstatu sdělení. Myslím, že když konas napsal Čechy a Morava, tak to každému normálnímu stačí aby pochopil, že je myšlena celá ČR. Taky nevím o tom, že by se na Moravě (obzvlášť pro Tebe dodávám "a ve Slezsku a na Valašsku") nepilo ve velkém pivo (obzvlášť v tom Slezsku, že)![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: okolo Polskato je vždy u každého příspěvku na začátku je prosba o info a skončí to úplně v pytli. Rád bych poradil ale kromě Poláků nevím na Eurosportech program nesedi |
Ramoneto
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: okolo PolskaPriame Prenosy na EUROSPORT CZ:nedela: eurosport2 - od 15:30 pondelok:eurosport1 - od 18:00 utorok:eurosport1 - od 18:00 streda:eurosport1 - od 15:30 štvrtok:eurosport2 - od 18:00 piatok:eurosport2 - od 18:00 |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
fragment pretekovna eurosporte v DVB-T2https://www.youtube.com/watch?v=szen1_L7eys&t=2s Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |