Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

André Rieu dnes nemecká verzia

Pre všetkých ktorí minulý týždeň nestihli jeho koncert!! Dnes bude vysielaná prvý raz nemecká verzia koncertu pre nemeckých divákov!
Testy satelite už bežia,parametre rovnaké!
Koncert v Berlíne už 16:30hod
Wir zeigen euch das alljährliche Highlight aus der Heimatstadt von André Rieu - zum 30. Jubiläum seines Johann Strauß Orchesters, und zum ersten Mal komplett auf Deutsch produziert!

TIBI
Registrace: 10/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

RE: André Rieu dnes nemecká verzia

Testy asi už skončily, na 1W 11472V 13310 zatím nic nemám.

konas
Registrace: 12/2014

Ano testy už skončili,bežali okolo 12hodiny,prepokladám,že transpordér oživia okolo 16hodiny

TIBI

@TIBI

Zkusím vsadit na 15,30. :)) Tohle dělají angláni před přenosem oper a baletů. Jednou mě ale doběhli, testovali den předem.

konas

@konas

Můžeš mi připomenout,kde to bude,na jakém kanále? Dík

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Máš to v mém prvním příspěvku, ale že jsi to ty... - 1W 11472v 13310

konas

A testy už zase frčí! R^

konas

@konas

Já jsem někde slyšel,že to je z Berlína a že to má dávat BR,tak to hledám na 23,5

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Všude je to inzerované jako Maastrichtkonzert 2017, takže bych tipoval na reprízu. Přesto to mám puštěné ale jen ze zvědavosti. V Berlíně už koncert byl 16.2.2017 v Mercedes Benz Arena

konas

@korkoran

Vždyť to i TIBI píše: Wir zeigen euch das alljährliche Highlight aus der Heimatstadt von André Rieu. Německy moc neumím, ale že to je z Andrého domovského města (Maastricht) jsem pochopil. Spíš to bude o kompletní německé produkci Maastrichtského koncertu, který byl, bohužel "vyšperkován" vystoupením Davida Hasselhoffa. Ale teď asi chápu, že mu tu oživlou mumii tam německá produkce nacpala. HD kamery jsou nemilosrdné, a s milosrdným nastavením kamerové funkce "skindetail" se tam nikdo neobtěžoval.

konas

André Rieu dnes nemecká verzia

Konecerty Rieu sa konali v Maastrichte začiatkom júla skoro dva týždne a bolo ich niekolko a počas týchto koncertov boli urobené viaceré záznamy a poprvý raz aj nemecká verzia,ktorá bude dnes vysielaná do kín v Nemecku.Na oficiálnej stránke Rieu - kino si môžeš dať vyhladať v akom kine a kde bude koncert vysielaný! Pred týždňom bežala anglická mutácia aj v kinách v SK a CZ, dnes to bude prvý raz nemecká mutácia! R^

TIBI

A začátek je v 16,00. Už teď běží letecké záběry Maastrichtu s odpočtem začátku. A je to tutově záznam prvního koncertu minulou sobotu.

konas

Mimo téma

Nechci zakládat nové vlákno, tak se vplížím sem. Dnes v noci, resp. v pondĕlí v 1:30 hod. na ARTE HD 7. symfonie Gustava Mahlera. Gewandhausorchester diriguje Riccardo Chailly. Já na to bohužel nemám, stačila mi jeho 1. symfonie, ale takový sigur, Ralp5 a jistĕ i mnozí další si to třeba rádi poslechnou nebo nahrají.

rs505
Registrace: 11/2009

Nyní na 24,5W - 11644H13311

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Když už jsme u muziky tak taky přidám tip i když úplně jinou muziku než od André. Pokud přijímate italský kanál Rai 4 HD, tak od 20:55 odvysílají v přímém přenosu největší taneční párty (koncert) z Belgie - Tomorrowland 2017, myslím, že jej bude vysílat i MTV UK, ale nejsem si jistý. Rai se bude poprvé v historii podílet na této akci finančně i technicky přímo z Belgie a komentovat přenos z Itálie bude Ema Stokholma, jedna z nejpopulárnějších moderatorek Evropy. Příští koncert chce Rai pořádat v Itálii, pokud dnes večer uspěje u italských diváků.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Mily Andre!Kdyz si vzpomenu na koncert z roku 2010,je mi trosku nevolno.Kam te az zahnala komerce.Ted uz jen cekam,az koncert bude v cirkusovem sapito!Doufam,ze pozves strakonickeho dudaka,abych si i ja mohl hrde zamavat nasi vlajeckou!Mnoho komercnich uspechu na cele zemekouli Ti preje oddany JERZY :)

jerzy
Registrace: 7/2008

Bolo to super,nádhera. R^ :8)

fsat
Registrace: 2/2006

Ano.Zpomel jsem si nasadit cerne bryle :)

jerzy

Strauss meets Disney and Carneval in Rio :)))

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

Pisu z tabletu s Android klavesnici,tak se omlouvam vsem.To je presne zhodnoceno R^ R^ R^

jerzy

Re:jerzy a spol

Bože tak se na to nekoukejte ,to je pořád keců,proč nám pořád musíte dávat najevo svou nadřazenost ,nechápu, tak se dívejte na něco více inteligentního a nám dejte pokoj ;P

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

Když se něčeho chopí bohatá německá producentská skupina, komerce z toho logicky poteče všemi směry. Můžeme čekat obrovité show, a komorní přátelský duch se vytratí. To je realita. Ale spoustě lidí se to líbí, takže není co řešit. Buďme rádi, že co 15 minut tam nebyla 10min reklama.

konas

Původně jsem nechtěl reagovat ale nedá mi to, každý týden min jedno vlákno kvůli Andrému. Dejte pokoj Vy, příznivci Andrého, ten kousek, co jsem viděl /víc jsem nemohl/ byl tak pokrytecký, falešný a komerční, že se to dá přirovnat snad jenom k celé naší slavné EU. Ty záběry, jak nadšený důchodci tancujou /přitom ze zadní kamery nikdo netancoval/, umělec posílá všechny už spát a oni ho nenechaj, no až takové "terno" to teda nebylo. Všechno mi to přišlo, až na pár světlých momentů, jako jedna placená reklama na Maastrich a spokojené místní důchodce a Vy jim to žerete i s navijákem...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan

@tukan

To není pravda co píšeš. Záleží jaké je publikum. Já před pěti lety zažil koncert Andreho v Toskánsku a ujišťuji Tě, že to byly emoce. Možná proto, že Italové oproti Němcům jsou více emotivní, možná proto, že z 80% hrál italské skladby, to vše možná hrálo roli, ale v žádném případě nebylo nic nahrané. A důchodců tam bylo úplně stejně jako mladých. Atmosféra to byla neopakovatelná.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@konas

Vždyť to je krása a pokud se Ti to opravdu nelíbí, tak máš místo srdce skálu...

https://youtu.be/qSxxQcVd2MU

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Rieu

Nechápem,že prečo sa tu rozvíjajú také nezmyselné debaty!
Veď každý si môže vybrať svoj žáner hudby zo širokej ponuky kanálov od klasiky až po všelijaké nemelodické odrhovačky duc duc!
Ja tiež nemusím všetku hudbu ale preto tu zase nebudem s niekym polemizovať o ničom,hlavne ked nemám o tej muzike ani šajnu!
André je holanďan,ktorý prezentuje velmi oblúbenú štrausovu muziku,ktorá mimochodom už prežila nejaký ten rok a je stále viacej ludí,ktorí majú radi tento žáner a nie sú to len dôchodcovia.
Videl som niekolko koncertov ktoré si produkuje André sám a nie nemci,alebo dokonca EU,ako sa tu píše,je dobré si len pohladať informácie.
Jeho koncerty sú všade okamžite aj polroka dopredu vypredané a na tie koncerty idú jeho priaznivci všetkých vekových kategórií za každú cenu kamkoľvek... prečo asi,lebo je to nekvalitná hudba!
To asi nie,keby ste si pozorne sledovali aj hovorené slovo,tak by ste postrehli,že na koncertoch sú diváci aj z ďalekých končín a neverím,že by tam išli len tak náhodou a že vstupenky dostali trebárs od odborov....:)
Holanďania a hlavne obyvatelia Maastrichtu sú na svojho rodáka velmi hrdí a na príprave každoročného koncertu sa podielajú,aj teraz sa im André verejne poďakoval a špeciálne starostke za prípravu.
Z dobrého mena Maastrichtu a Rieua profituje celé mesto a tiež Holandsko! Kiež by tak tomu bolo aj u nás,my nemáme radi úspešných ludí,ihneď všetko čo urobili spochybníme a hlavne mu závidíme....
Poznám vela našincov,ktorí sa tešia každoročne na jeho koncerty trebárs vo Viedni či v Prahe.
André je fenomén príjemnej muziky pre ludí hladajúcich melodickú muziku v kvalitnom prevedení,ktorá dokáže citlivého diváka priviesť až ku slzám....to nie je hanba... to je prejav citu! Ludia ktorí tejto hudbe nerozumejú potom debatujú o tom ako sa im to nepáči!
Na každom televízore je jedno červené tlačitko,ktorým si každý môže svoje "utrpenie" s Rieu ukončiť... a nikoho potom neobťažovať hlúpimi "odbornými" kecami!
A navyše ešte jedna pripomienka... veď ani sledovanie tohoto prenosového kanála nebolo určené pre nás,ale bola to prenosová trasa do kín,kam idú len tí ludia,ktorí si za to platia u nás 12€... inde aj viacej!
Takže debata a hodnotenie černoty a "ukradnutého" nie je namieste!!! ;)
V tomto prípade by som radšej držal hubu a myslel si svoje..... komu sa Rieu nepáči, tak ten si vstupenku nikdy nekúpi,takže prečo by sa tu mal verejne vykecávať...či? ;)

TIBI
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra