Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

André Rieu dnes nemecká verzia

Pre všetkých ktorí minulý týždeň nestihli jeho koncert!! Dnes bude vysielaná prvý raz nemecká verzia koncertu pre nemeckých divákov!
Testy satelite už bežia,parametre rovnaké!
Koncert v Berlíne už 16:30hod
Wir zeigen euch das alljährliche Highlight aus der Heimatstadt von André Rieu - zum 30. Jubiläum seines Johann Strauß Orchesters, und zum ersten Mal komplett auf Deutsch produziert!

TIBI
Registrace: 10/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

To:TIBI

Lepší bych to nenapsal,díky R^

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Tibi

Napsals to hezky, se vším souhlasím, ale proč o tom tolik pořád mluvíte, či?

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

RE: André Rieu dnes nemecká verzia

Tak já si to asi vyřeším po svém. Příští rok si, jestli zdraví dovolí, pojedu se na ten každoroční slavný Maastrichtský koncert podívat. Mám to pouhých 740km po dálnicích, a nejlevnější lístky přidou možná levněji, než v kyslíkové aréně. Chtěl bych vidět na vlastní oči co je realita, a co klam a šalba. Doufám, že nebude zpívat Pamela Andersonová. :))

konas
Registrace: 12/2014

Hezký den všem.
Pane TIBI,nedalo mě to,abych nezareagoval na Váš příspěvek.Lépe už to nikdo zde napsat nemohl,než Vy.Pod to,co jste napsal bych se bez váhání podepsal.Díky Vám za názor a všem dalším,kteří zde aktualizují informace o Andrého koncertech v TV.Jen bych prosil,nezapomeňte vždy uvést název stanice,satelit a vysílací parametry.Hezký,letní den přeje všem J.Z.

Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.

zavřel
Registrace: 3/2009

@zavřel

Také souhlasím s TIBIm. Doporučuji si uložit, nebo někam poznamenat parametry vysílání, které většinou chodí stále na stejných satelitech a frekvencích. Stačí mít uloženo:1W, 11472V, SR13310,QPSK, MPEG2, FEC3/4, kde se Andrého koncerty vysílají, jsou potom k dispozici i přenosy z Metropolitní Opery New York. Program přenosů je na metopera.cz. Většinou zde chodí i Royal Opera House London, ale ta může být i jinde. Další frekvence uvádět je nepodstatné. Nevyčítejte TIBImu, že neuvedl vysílací parametry (jsou totiž chronicky známé). Jistě jste si všiml, že někdo parametry vysílání vždy doplní. A jenom poslední věc. Na internetu si všichni tykáme. Není to žádný předpis, ale zvyklost, a k ničemu to nezavazuje.

konas

Je to dokonaly,komu se to nezda at si pusti neco jineho!!!

baryn9
Registrace: 8/2013

A já s ním souhlasím tak s polovinou věcí.Kdyby tohle napsal v tom roce 2010,tak snad sedí všechno.Ale za těch pár let André zničil všechno,co pracně budoval.A neumětel Dejvid,kterému nemůžu přijít na jméno,tomu dal korunu(a budou i další).Zničil prostě zážitek z některých kvalitních umělců.Závěr koncertu byl tak katastrofálně sestříhaný(snad jen kvůli Němcům?),že se už i pan Peterka ze Šlágru nemusí stydět za své výtvory.Mám několik koncertů z celého světa dodnes nahraných,kde André se skvělými muzikanty(dáma v modrém fouká klarinet a pán foukající flétnu např.)sbírali řadu let ovace opravdu s nadšením. Vím o čem píšu.Kdysi to byl zážitek od začátku do konce - včera určitě ne :)

jerzy
Registrace: 7/2008

André Rieu

Tak ten André je až v sobotu na SR nebo SWR od 20.15 do 21.45 a bude to Maastricht 2014.Komu se to nelíbí ať se nedívá.Mne třeba nezajímá sport tak se na něj nekoukám.

staman
Registrace: 2/2015

Hezký večer.
Já TIBImu nic nevyčítám,to bych si z úcty a společným zájmům nedovolil.Naopak,kdyby byl žena,tak mu dám pusu.Myslel jsem to všeobecně.Já mám 80ku Emme Esse a 4x LNB 13-19,2-23,5-28,2,),tak že mám smůlu a čekám,kdyby to náhodou dávali Němci,nebo Rakušané,jak nedávno.V 70ti létech jsem už zvyklý vykat,tak se hoši nezlobte.Zdraví J.Z.

Televizor 4K Finlux 43-FUB-8061.DVB-T/T2.Všechny muxy CZ Kojál,Brno Hády a Brno Barvičova.4 muxy SK Velká Javorina.3 programy ORF Vídeň.SAT FTA 13-19,2-23,5-28,2 st.E.Parabola Emme Esse FE 80cm.DVB-T/T2 anténa 2x velké husté plzeňské síto s příd.prvky.

zavřel

@zavřel

Vidíš,a já jsem ještě o pár pátku starší a jsem rád,že mě ti mladší berou do diskuzu,včetně tykání.Připadám si tak nějak mladší.Při registraci na parabole jsem byl už 1,5 roku v důchodu a nebyl jsem ani lampasák,policajt,ani horník.Ostatně angláni,amíci si taky tykají :laughing: :8)

korkoran
Registrace: 10/2006

Paráda, další dědek do debaty. R^ Říkám to s respektem, protože ve svých dorosteneckých 69,5 letech bych vám musel skočit pro pivo. :))

konas

Hezký den přátelé.
Jsem rád,že o sobě víme.Do teď jsem si myslel,že sem mezi mladé již nepatřím.Když si vzpomenu,co antenních "monster"jsem v životě od 60let m.s. vyrobil,HB9CV"háčka"na 2 K CCIR Wien,"jagyny" podle Českého atd.Už jsou v betonu a nebo v kovošrotu.Ale to "kluci" všechno znáte.Ty mladé prosím o prominutí té trochy nostalgie mimo téma.Hezký a horký den přeje všem J.Z.

zavřel

@zavřel

Samozřejmě promineme, i my budeme jednou staří... :)))

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Moc nejásej,Tobě už taky tiká odpočet! :(((

konas

@konas

Tak s rokama jsme na tom stejně R^

jjery
Registrace: 12/2012

@konas

To je relativní. Sám nevím, jestli se mnou mlátí ještě opožděná puberta, nebo už předčasná senilita. Prosím Tĕ, nevíš nĕco bližšiho o té kapele, kterou si pozval David Hasselhoff do své show v Maastrichtu? Nehráli špatně, ale se svým pojetím se tam moc nehodili a dá se říci, že mu celý program vyslovenĕ pokazili...

rs505

@rs505

Kapela nějakého Honzy Štrausse, prý největší soukromý orchestr na světě.Co mu chudákovi produkce nacpala, při jeho velkolepém evropském turné, to musel brát. :))) Jinak mě s ním nedráždi nebo zajdu do chatové osady a pošlu Ti flashku se záznamem. ;)

konas

@konas

Opĕt jsi nezklamal, posílat mi flashku, když víš, že beru antibiotika! Máš štĕstí, že je mezi námi tak výrazný vĕkový rozdíl, protože mám v úctĕ velebné kmety... :)))

rs505

@zavřel

Ty HBéčka nejsou špatná,my tomu říkáme pivní anténa na 70 mg se zastrčí v hospodě do p.flašky na stole a z Hory sv. Václava udělála s 1/2 watem i 25 km

korkoran
Registrace: 10/2006

@rs505

Dobře, tak alkoholicý nápoj ne, ale přenosné USB záznamové medium. A jestli velevážený Tizen dovolí, uvidíš ten masakr na vlastní oči a výrazně se Ti přitíží. :))

konas

@konas

Jsou chvíle, kdy jsem za Tizen vdĕčný. :))) Ale nepočítej s tím, že Ti budu chodit pro pivo, tak maximálně ještě korkymu... Příští rok sixty-nine, brr! There used to be times ages ago when the other meaning of that number had been of much more importance to me... :(

rs505
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra